Tuesday, June 7, 2011

Blog Mak dara berada di dalam Bloglist Ben Ashaari!!!!

Makkkkk aiii.. rasa nak menjerittt pun ada.. Nak terkinja kinja pun ada.. Tapi Mak dara kena maintain cool karang anak anak cakap Mak Dara ni dah dapat balik sakit meroyannya.. tapi tak kiraaaaa... Nak menjerittt jugaaa.. Kenapa? kerana ini!!!!!


Ya betul.. Sila jangan betulkan kaca PC dan laptop anda.. Ini bukan cobaan ini benar benar kejadian.. Blog Mak dara berada di dalam Bloglist Ben Ashaari!!!! Wahh terharuu .. Sukaaa.. Clap Clap.. Clap.. Tak sangka dengan menyertai segmen Saya nak boleh ? dan dengan jawapan...KENAPA Ben Ashaari PATUT LETAK BLOG MAK DARA DALAM BLOG LIST DI BLOG BELIAU sebab Mak Dara nak juga blog blogger "kertu" macam mak Dara dapat diterima dan dibaca oleh semua.. Ye lah sekarang siapalah sudi nak dengar celoteh makcik makcik macam Mak Dara ni.. Semua nak baca blog dari blogger yang mantop bergotah jo kan hehe.. Kiranya Mak Dara dipilih tu dapatlah mewakili beberapa peratusan bagi blogger blogger dari kaum "kertu" , kaum ibu ibu dan juga kaum surirumah tangga sepenuhnya.. 

bisa membolehkan blog picisan Mak Dara ni dimasukkan di bloglist ben Ashaari itu bersama beberapa blog yang turut tersenarai.. Terima kasih Ben Ashaari yang tak putus putus membantu blog Mak Dara ini darilah blog ini dibuka sehinggalah kini dan hari ini..  Tak kisah le jika berada di dalam bloglist itu untuk sejam, sehari atau semalam atau lebih dari itu.. Asalkan dapat merasa berada di sanapun mak dara amat bersyukur dan berterima kasih pada Ben..... Really really and trulyyy appreciate it.. U dont know how much this means to me and my blog. From the bottom of my heart I thank you...

So pada para ibuk ibuk.. warga kertu seperti Mak Dara dan tidak ketinggalan semua wanita surirumah.. There's always hope for us to move forward.. never give up.. never loose hope.. we can do it... Ha nah kau.. terkeluar terus bahasa omputih di tengah pagi ni.. Kompom tersengih sampai kepagi ni heheheheheehe WWOWWWW!!

8 comments:

  1. sobsob..pernah jadi bloglist BA...tapi disingkirkan akhirnya -__-

    ReplyDelete
  2. tahniah mak dara!!

    jeles ni,hehe XD

    nak jugak X2

    ReplyDelete
  3. Mas pun ada dalam bloglist abg ben10! hehehehehe...suke!!

    ReplyDelete
  4. Tahniah, mari berentap blog siapa yg selalu berada di tangga teratas..hehe (ini dinamakan persaingan yg sihat kan..)

    ReplyDelete
  5. tahniah mak dara...spt LM juga mmg amat terhutang budi atas jasa ben.dia sudi bantu kami blogger yg baru2 ni.

    ReplyDelete