Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Santai Bersama BEN ASHAARI

Jom join Gegar blog Julai BA.. Follow aje syarat2 di bawah ye..

  1. Buat satu entri khas.. DONE
  2. Letak header BEN ASHAARI.COM DONE
  3. Tajuk : GEGAR BLOG JULAI 2011 dan linkkan ke entri ini ..DONE
  4. Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..
    Tulis ape ye.. Ok Mak Dara seorang penulis skrip drama dan telah menulis hampir 63 buah drama yang telah disiarkan di kaca TV hehe
  5. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..DONE

    Nak join slik klik di SINI ye =)

26 comments:

  1. mak dara pun join segmen gak...saya tak sempat lerrrr..suka suka

    ReplyDelete
  2. Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

    ReplyDelete
  3. wahh..besnya.. saya tak berapa pandai menulis..dulu ada la angan2 nak menulis..hehehe..

    ReplyDelete
  4. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  5. datang gegar sini..((:

    http://aiedasyid.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kasi gegar blog u plak..hehehe

    http://ayuitukamu.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ,datang singgah sini dari segmen BA..
    ,jom gegar blog !! =D

    SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

    ReplyDelete
  8. Lalalovy dtg nak gegar blog ni..=)

    http://lalalovy.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  9. oshin datang menggegar kat sini !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  11. kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  12. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  13. hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

    ada aku kesah

    ReplyDelete
  14. Gegar gegar gegar gegar gegar.....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  15. ponn..ponn..skuter pink mau lalu sini sat..nak main gegar2 belog..hehehe^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

    semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
    semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

    have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

    ReplyDelete
  17. singah malam mlwt tuan blog...
    http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  18. Salam singgah sini dari segmen yang same ... selamat petang tuan rumah (^_^)

    ReplyDelete
  19. Sallam..Gegarr Blog Datang..!! Wah nice laa banyak info..saya sudah jadi pengikut anda yang setia..!!

    ReplyDelete
  20. Salam...

    Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    Nice Header...

    -Adios-

    ReplyDelete
  21. salam..saya follow..sentiasa akan berkuncung dari masa ke semasa...
    http://novel-shima.blogspot.com/

    ReplyDelete