Sunday, June 19, 2011

Untukmu yang bernama Papa..

Sempena Father's Day ni.. Mak Dara nak ambil kesempatan terhadap suami Mak Dara... errrr uhuk uhuk.. yang sebenarnya.. nak ambil kesempatan nak wish kepada suami mak dara Martias Ali HAPPY FATHER'S DAY sayang.. haa baru sedap dibaca hahaa.. 

HAPPY FATHER'S Day from
our kids Adza Danial Haiqal, Adza Danina kirana
Adza Kasih Safea & Adza Isabella



I could travel thru the universe, but never could i find a father as great , hotss, loving and gentle as you.. you are the greatest dad to our kids babe.. luvss ya.. Happy father's day!!!!


5 comments:

  1. slmt hari bapa kpd abg yas dan pak tam!!! :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari bapa kat hubby akk akak yerk.... hahaha... gambar super man kepala suami akak tu xleh tahan la saya nengok... kelakar giler.... hahaha

    ReplyDelete
  3. ..selamat hari bapa buat sang suami mak dara...
    uurrmm..ni tahun pertama kita x sambut hari bapa...sebab bapa anak2 kita dah kena rampas..huk huk huk.. cuma anak2aje yang bersama bapa mereka hari ni...xper kita redha...asal hati kita x di sakiti lagi...

    ReplyDelete
  4. belalang: tankiuu
    Top: hehehehehehe akak mmg gila edit gambor.. tp gambor sendiri tak edit kekeke
    mamaijat: banyakkan bersabar ye sis.. adik saya juga menerima nasib yang sama.. suaminya dirampas oleh seorang janda beranak 11.. kini suaminya jadi suami ke 5 janda tu.. hmmm mcm2 perempuan skrg kan.. sabar ye sis..
    Mya El:hehe memang meriah haha

    ReplyDelete