Tuesday, June 7, 2011

Ingin Menjadi Penyanyi?

Ada bakat terpendam? Pandai menyanyi? Berumur diantara 18 hingga 23 tahun? Wanita? Kalau anda memiliki kritiria kritiria ni boleh le menyertai ujibakat untuk menjadi penyanyi.. Kawan Mak Dara puan Jasmin Looi dari syarikat Eight Tones Communications Sdn Bhd sedang mencari penyanyi baru untuk syarikat rakaman miliknya dan suami iaitu En Hadi Hassan ( Adik kepada penyanyi popular Salamiah Hassan)..

Puan Jasmin Looi bersama suaminya En Hadi Hassan

Mak Dara pasti ramai teman teman blogger yang ada bakat terpendam.. Apa kata pi cuba try test tengok.. Manalah tau ada rezeki jadi penyanyi fofuler satu hari nanti.. pasti gempak... Pada yang berminat sila hantar msg kepada Puan jasmin di facebooknya ya.. Klik di SINI untuk ke page FB beliau..

Dengar cerita ujibakat akan diadakan tak lama lagi jadi apa lagi.. Join jangan tak join =) all the best ya..





7 comments:

  1. peluang bagus ni..mujur sore LM tak best..klu tak dah lari2 nak gi uji bakat tau

    ReplyDelete
  2. belom cuba belom tahu.. pegi le hantor profile dulu hehehe

    ReplyDelete
  3. yaya: cubalah dulu Yaya... mana tau tuah ayam nampak dikaki.. tuah Yaya nampak di microphone hehe

    ReplyDelete
  4. waa.. best2.. suke nyanyi.. tp sore cm katak.. =.=

    ReplyDelete
  5. tu diaaa . hehee XD .. lepas ni adalah blogger jadi penyanyi pulak ..

    Entri Apa Ni?

    ReplyDelete
  6. ala mak dara , sy dah umur 24 =(

    ReplyDelete