Saturday, June 11, 2011

JOM KENAL BLOG SAYA

Santai Bersama BEN ASHAARI

Ya Ibuk Ibuk bapak bapak yang jauh mari rapat.. yang rapat tu.. makn jamu mak dara ke hahaha.. melawak je ye.. jangan marah... Ha ok.. Kalau dah nampak header kat atas tu tau lahkan apa maknanya... Ya ada dua makna satu makna jom ramai ramai undi Ben Ashaari sebagai BLOGGER OF THE YER.. Sila klik di SINI yer.. Dan kedua.. tak lain dan tak bukan SEGMEN!! Kali ni bukan main bestttt.. Segmen Jom kenal blog saya ...

Apa ada pada dengan blog Mak Dara ni.. takdelah yang super menarik.. cuba ada le sikit besttnya.. hahaha boleh gitew hehe.. Ok serba sedikit mengenai Mak Dara.. Mak Dara seorang isteri, Ibu dan penulis skrip drama dan filem dan sekarang teringin nak jadi blogger tegar lagi ketegar (ketegaq kata orang kedah) Mak Dara banyak menulis tentang diri mak dara, anak anak, kehidupan, gossip dan adakalanya menulis tentang drama drama hasil skrip yang Mak dara tulis..

Kalau sudi dan tak kisah berkenal dengan blog Mak Dara yang kertu lagi meroyan ni.. silakan ye.. Err tapi bila dah baca blog Mak Dara ni ... bil kaunseling nanti jangan hilangkan nanti boleh claim pada Mak Dara =)

Pada yang nak join sila klik di SINI ye..

22 comments:

  1. wah mak dara...

    dr dlu lg tingin nk tgk skrip mak dara hasilkan

    hehe sonok kn jd penulis

    ReplyDelete
  2. singgah untuk sesi kenal dan beramah mesra bersama blogger...
    happy blogging...
    [^_^]

    ReplyDelete
  3. eden ke sini ye melawat !!! btw gud luck :)

    ReplyDelete
  4. blog mak dara best...suka baca!
    jom singgah blog Mas jugak..

    ReplyDelete
  5. nak kata salam kenal. dah selalu singgah blog ni.. anyway.. happy blogging mak dara.. :)

    ReplyDelete
  6. singgah sini dri blog MTT..
    follower 1230 awk

    jmput kembali
    http://www.my-shopping2u.com/

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  8. singgah sini untuk berkenalan dengan blogger2..
    happy blogging (^^,)

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  9. blog mak dara memang paling best.. (nak bodek siket kat mak dara... hahaha)

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dr anis :D jum knl2 :D

    http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan dr FH.. jom singgah n follow my blog.. ;) selamat berblogging..

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dr FH.. jom singgah n follow my blog.. ;) selamat berblogging..

    ReplyDelete
  13. Wah kite kat office semua panggil mak dara he3....slm perkenalan ye sis!owh kite ngan anak2 cukup suka dgn cuci cuci services,tak sah kalau tak dpt tgk!!!

    ReplyDelete
  14. wah!! nice blog, dh kenal blog nak kenal lagi tuan blog lagi boleh??

    Nak tukar link??

    http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  15. Cik Ila blogwalking dan follow mak dara! ;)

    ReplyDelete
  16. salam kenalan :D


    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/top-post-until-12-june-2011.html

    ReplyDelete
  17. hey!singgah terjah sini :)

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete