Wednesday, June 8, 2011

JOM KRITIK BLOG AKU !

Santai Bersama BEN ASHAARI

Errrr jap tarik nafas dulu.. lepas.. Nak pikir jap.. betul ke nak join.. Ada berani untuk mendengar kebenaran.. Ishh tapi selagi tak berani selagi tulah berada di takuk yang lamakan.. Jadi dengan  perasaan separuh berani dan separuh kecut Mak Dara menjoinkan diri sertai segmen Ben Ashaari JOM KRITIK BLOG AKU !

Tenangkan hati... Bukakan minda... Buang semua aura negatifiti dan silalah beri pendapat yang ikhlas seiklasnya mengenai blog Mak Dara ini yer.. 

28 comments:

  1. blog mak dara dah kemas ;)
    x de apa nak kutuk lar..

    ReplyDelete
  2. Salam...terus terang, Abg Long tak berani nak kritik blog2 yg ramai peminat cam Mak Dara punya ni. Silap2 nanti ada satu fan page kat FB yg belasah blog Abg Long tuh..huhu

    http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara.html

    ReplyDelete
  3. okey je blog ni, nak loading pun cepat je =)

    ReplyDelete
  4. Pinky Momma: hehe tenkiuuuu sis =)
    Abg Long : jangan le camtu Abg Long.. Blog saya ni mana ada ramai peminat huhu... hehehehe.. Saya terima terima kritikan insyaallah.. manalah tau ada yang terlepas pandang di mana mana..
    Yana: join jangan tak joinnn
    Tina: ye ke.. tengkiuuuuu Tina.. =)

    ReplyDelete
  5. singgah kritik .

    simple but nice sgt .

    NO 29

    http//anakgadischot.blogspot.com

    jum sesame kritik :)

    ReplyDelete
  6. dari dulu suka blog mak dara nie.. hehehe suka baca but silent resder je la..

    simple and nice.. suka bangat!!

    ^_*

    http://idafirdausi79.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam, no 40 dtg!

    blog ni simple ok la tu :) loading pun cepat hehe

    jom kritik blog burux saya hehe

    ReplyDelete
  8. ringan, kemas je tak serabut :)suka header..vogue g2..hhehe

    #103

    ReplyDelete
  9. nice blog,nice entry..tuan blog pown nice!!..ehehe..

    yuyue datang kritik and follow cinie..der mase meh follow and kritik blog yuyue ea..

    no.41 : http://www.pwencessyuyue.co.cc

    ReplyDelete
  10. rara no 70 : heee mak dara punya blog ok sgt2.loading cepat.putih.n sgt nice.

    ReplyDelete
  11. ur blog simple but nice !!

    suke blog ni...

    jum ke blog sy pulak

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. kreatif..
    sbb ada background sendiri..

    dr:143
    http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. amboi mak dara ni cantikk kan ?
    nice blog :)
    contents pun tersusun je

    NO 148

    sedia menerima kritikan anda pula

    ReplyDelete
  14. dah okeh, tak berat pn nk loading.

    no 124

    ReplyDelete
  15. dh ok xde ape nk krtik.. hehehe
    singgah saya punya no 104

    ReplyDelete
  16. cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog makdara dah mcm blog retiss..hihi happy blogging !

    jom kritik blog alya, No.133 :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. simple je blog.just like mine.hehe...
    salam kenal.

    ReplyDelete
  18. blog mak dara dah kemas dan cantik!

    Mas dari no. 191

    ReplyDelete
  19. Suka la blog MakDara.Sgt2 simple. =)

    Saya no 118. Saya FOLLOW MakDara.=)

    ReplyDelete
  20. blog mak dara dh ok..!.. kemas + cepat loading ..=)

    no 7

    ReplyDelete
  21. loading > ok
    susun atur > menarik
    font > ok
    warna > sedap mata memandang

    172...

    ReplyDelete
  22. simple belog nice

    kritik balik yea
    no 245

    ReplyDelete
  23. xde ape yang nak dikritik.
    nice blog dan cepat loading.

    no 83

    http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete