Friday, June 10, 2011

Kagum Dengan Header Blogger Ini

Hari ni malas nak keluar sebab area rumah Mak Dara penuhhhh dengan orang yang menyertai perjumpaan awam bersama PM.. Penuh sesak jadinya.. maka kemalasan itu disalurkan dengan membuat rondaan dan spotcheck (blogwalking) ke blog blog ada mana sempat.. tetiba terpegun Mak Dara dibuatnya seketika.. Perghh. Memang Cun.. Memang menarik tertarik kau memang da bom lah header adik ni..

Sophie Al-Yahya

Pemilik blog ini adalah adik Sophie Al -Yahya.. seorang architecture student, lifeguard, swimming instructor ... Wah dasyat dasyat.. Tak caya jom gi terjah ramai ramai ke blog beliau dengan mengklik di SINI hehe


4 comments:

  1. wahh.. untungnye di promo.. ehhe.. btw.. emmang nice header macam tu.. ehhe

    ReplyDelete
  2. header ala - ala kartun ney ...

    kratip ney ...=)

    ReplyDelete
  3. wah wah, header kartun! XD

    hehe, keroro pon kartun gak :P

    ReplyDelete