Monday, June 20, 2011

KELAB SURI RUMAH SEDUNIA


Haaaaa... jangan tak tahu... Mak Dara baru aje menjoinkan diri di satu kelab iaitu KELAB SURI RUMAH SEDUNIA.. Ohhh tidak kelab kami ni tidak le macam kelab Doktor tu yang hanya fokus pada satu subjek tuuttt tu aje.. Kelab kami ni lebih menitikberatkan tentang semua aspek dalam kehidupan sebagai seorang wanita dan suri rumah. Presiden kelab kami iaitu Puan Bee telah memberi tugasan pertama kepada semua ahli ahlinya iaitu untuk membuat satu entry SESI PERKENALAN ANTARA SEMUA AHLI KSRS.. Jadi marilah kita mengisi borang bersama sama ye hehe

-gambar

-nama
Adza Irdawati Bt Adenan

-umur
34 tahun

-tempat tinggal
Lembah Keramat, Kuala Lumpur

-email
mrs_martias@yahoo.com

-kalau dah berkahwin , ada anak beri tahu berapa
saya telah berkahwin kepada Martias Mohd Ali 43, Kami telah berkahwin
selama 14 tahundan telah dikurniakan 4 orang cahayamata iaitu
Adza Danial Haiqal 13, Adza Danina Kirana 10,
Adza Kasih Safea 7 dan Adza Isabella 4


-berkerja atau tidak
my bussines card
my name card

Saya bekerja sebagai penulis skrip dan drama.. Saya telah menulis sejak dari 
tahun 1997 lagi kira kira 15 tahun jugalah dan telah menulis hampir 62 buah 
drama yang telah ditayangkan di kaca TV.. Kesemua tajuk tajuk 
drama ada di slide show di bawah ni ya hehehe
-facebook 

 twitter jika ada

Sekian ajelah sesi suai kenal kita ini ya.. Amacam dah kenal mak dara serba sedikit ada rasa pening pening tak? Ada rasa loya loya tak hehehe harap harap angin meroyan Mak Dara tidak terjangkkit pada ahli KSRS yang lain ye hehehehehe.. Untuk Puan Bee majulah KSRS untuk negara hehehe cayalah Puan Bee hehe

30 comments:

  1. menarik group nie..
    btw, mak dara..jemput singgah blog saya ye.

    ReplyDelete
  2. tak fenin aihhhhhhhhhhh
    sukeeeeeeeeeeee:)

    ReplyDelete
  3. Tak dptlah nak join kelab nie sebab belum jadi suri lagi ... he he he

    ReplyDelete
  4. Syazwan: hehehe tenkiuu... ok nnt Mak Dara terjahh hehe
    Risa: sukaa ka.. mak lagi sukaa hehe
    Cik Kamoo: hehe bila dah jd suri nnt join tau =)

    ReplyDelete
  5. IEB: heheh loya bila baca tentang biodata mak ni kekekeke

    ReplyDelete
  6. bestnyerr kelab nih..mcm nak join jek..eh, k.ida..follow la blog sue...k.ida x follow lg blog sue tau..sedey....

    ReplyDelete
  7. Sue: kalau nak join just klik pada nama Puan Bee yg ada link tu.. eh ye ke kak ida blom follow... masyaallah... ok jap lg kak ida pollowww you k hehe

    ReplyDelete
  8. still cun vouge mak dara...terharuuu mak dara sudi singgah jengah belog aii yang kapcai tuuu huhuhuhu...folow mak dara yang still cun walau anak daah berderet cam mini keretapi ngeeee jangan mare guarau senda pagiii

    ReplyDelete
  9. Mya: ishhhh mana ada kapcai.. cun apa blog you tu.... hehe tu sumer pakai makeup Mya.. kalau tak pakai makeup muka mak dara mcm cik ponti kekeke.. anyway tks sbb sudi follow blog mak ni yer...

    ReplyDelete
  10. tks mizzkechique .. mak dara mmg gila edit gambor hehehe...

    ReplyDelete
  11. umur kita sama rupanya..hehehehe :)

    ReplyDelete
  12. wah.. kena panggil kak liza lah ni. beza 4 tahun. memang tak tahanlah dgn kelab tuuut lagi satu tu. kata dah diperluaskan ke indon.. tak larat den.

    ReplyDelete
  13. cayalah mak dara... bestnya .. mak dara pun sudi join tenkiuuuuuu

    hee bee ambik bio ni dulu

    ReplyDelete
  14. salam kenal..akak pn geng KSRS.....

    ReplyDelete
  15. hahaha.. betol efisen presiden group ne ek kak... kak bee tu.. anti group ne dah kuat segan lak sya nak sergah2 ko orang :)

    ReplyDelete
  16. pheeeeweeet makdara pun ada, kita join gak KSRS ni

    ReplyDelete
  17. Mcm menarik jer group ni,,yg x suri rumah pn blh join jgk,kan?sy pun lps abih kerja jd suri rumah jdk,,suri suami n ank2,,joinler,,,heeee...:)

    ReplyDelete
  18. wah.. dh byk skrip yg mak daara tulis yer.. :-)

    salam kenal dr ahli ksrs ;-)

    kita dah blh jd geng la ek.. muahahha

    ReplyDelete
  19. wah penulis skrip mak dara nie...seronok berkenalan dgn ahli ksrs dr pelbagai latar belakang.comel2la ank mak dara,geram tgok yg bngsu tu..)

    ReplyDelete
  20. wah penulis skrip mak dara nie...seronok berkenalan dgn ahli ksrs dr pelbagai latar belakang.comel2la ank mak dara,geram tgok yg bngsu tu..)

    ReplyDelete
  21. wah penulis skrip mak dara nie...seronok berkenalan dgn ahli ksrs dr pelbagai latar belakang.comel2la ank mak dara,geram tgok yg bngsu tu..)

    ReplyDelete
  22. Wah..happy nye dpt tau salah seorang ahli club penulis skrip..huh..suka2....mmg macam mak dara.

    dari ahli kelab KSRS

    ReplyDelete
  23. salam mak dara, saya pun dah join kelab ni...kalau sudi jemput ke blog saya...

    ReplyDelete
  24. wow complete biodata tu...baru tahu kita sebaya ghupenyer.hehe

    ReplyDelete