Wednesday, June 22, 2011

Kenapa? Why? Apekehe?

Kenapa? Why? apekehe?... memang Mak Dara tak pasti kenapa... kenapalahhhhh Mak Dara malas sangat nak menulis skrip sekarang ni.... Dulu kalau nak tulis sebuah skrip drama hanya ambik masa 3-7 hari aje untuk siapkan.. Tapi job yang terbaru ni dah hampir 3 bulan tergendala.... Nasib baiklah producer drama ni pun sedang sibuk habiskan shooting drama dramanya yang lain.. Kalau tak, kompom dia kasi job drama bersiri ni pada penulis skrip lain... Hmmmm... Tak boleh jadini.. nak kena gi cari ilham... Ilham ni pun satulah.. Mana ntah dia gi menyorok..baliklah ilham oiiiii. hehehe

Teringat lagi masa tulis skrip drama NEK NAK.. perghhhh walaupun siap ada "lawatan" tanpa diundang namun tetap gigih Mak Dara siapkan..


Tak boleh jadini!! Nak kena habiskan jugak drama bersiri 5 episod ni ... Nasib baiklah Mak Dara tulis drama ni bersama adik mak Dara Adza Emie.. Kalau takkkkk... lagi 3 tahun pun belom tentu boleh habiskan... huhu

9 comments:

  1. bagusla mak dara ni kreatip ;)
    meh nak seruuuuu skit hehe..
    kasi itu idea datang..cepat skit leh abis ;p

    fuh fuh tiup angin malas tu jauh jauh...

    ReplyDelete
  2. ilham..meh sini,meh sini..tolong mak dara habiskan kojenya..

    nyanyi lagu "kau ilhamku" membantu tak agak-agaknya?? =)

    ReplyDelete
  3. PinKy MoMMa: hehehe tak berani nak seru lagi.. dulu seru panggil idea.. benda melayang2 pulak yang datang huhuhu

    Marcella: hehehe jom nyanyi sama sama.. mungkin lepas tu br si ilham ni nak balik hehehehe

    ReplyDelete
  4. sis dah baca lom novel blog kat blog melur jelita?kalau ada masa,gi la baca..ramai dah blogger yg jatuh cinta dengan jalan ceritanya..termasuk saya yg sebelum ni memang langsung x minat nak baca..heee :)

    ReplyDelete
  5. eka ada tengok neknak..huhuhu

    seram jugak tengok malam2..

    mau tido peluk bantak selubung sampai peluh dekat muka..muahahhaha

    semoga berjaya menulis lagi mak
    caiyok2..
    cepat menulis best2..hehehe

    kretip...hehehe

    ReplyDelete
  6. saya perhatikan bukan tulis skrip jerk... tulis blog pon mak dara dah malas siket ek sekarang... nape kak?... akak ade komitmen lain ke selain daripada keluarga :)

    ReplyDelete
  7. waa mcm best jerk teringin nk tengok skrip yg artis duk baca tu cam no lah formatnya .. mak dara leh tk tunjuk kan kat bee satu yg lama2 tu hehee

    ReplyDelete
  8. Mak dara......teruskan menulis...:) saya sokong mak dara ...

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK