Monday, June 27, 2011

Mak Dara dan Nabil

Selak punya selak punya selak.. tiba tiba Mak bertemu dengan gambar ini...


Hehehe ni gambar kenangan Mak Dara bersama Nabil suatu ketika dulu.. Masa tu D'ADZA dan big boss Saiful Apek ada buat show di Planet Hollywood dan Nabil pun turut ada di sana.. Masa ni dia baru je jadi juara Raja lawak... Sekarang dia baru aje menang tempat ketiga Maharajalawak.. Lama betul kan.... planet hollywood pun dah takde dah sekarang ni.. punyalah lama hehe..  

11 comments:

  1. kakak sayam, miss u sesangat.. ALhamdulillah IEB sudah pulih dari sakit... Nabil nie sporting sangat kak, hari tu IEB ada jadi pelakon tambahan tuk iklan SPR ngan nabil...

    ReplyDelete
  2. adikku sayam... syukur alhamdullilah dah sihat.. baru le ade geng nak gosip2 heheehhe.. Yup mmg dia baik dan humble sgt kan.. Wahhhh IEB berlakon??? wahhh kena minta autograph ni... =)

    ReplyDelete
  3. ouch! bila mak dara nak bergambar dgn MDT plaks?? thehehe

    ReplyDelete
  4. hoyeah, nabil~

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

    ReplyDelete
  5. wahh eka nak sangat jumpa nabi..hehehehehe
    tapi tak jumpa lagi..tggu nabil kot2 buat rumah terbuka kat mambau sempenamenang no 3 ML yang berjaya membolot seratossss lima puluh ribuuuuu hengget..(kaya dari yg lain2 yang terpaksa share)..kihhhh

    ReplyDelete
  6. wahhh..untunglahh mak dara dpt jumpa nabil! hehe..
    lama tak tegur mak dara..hehe :)

    ReplyDelete
  7. xminat nabil.. tapi bestnye dapat jumpe artis kan.. bile mak dara nak bawak saya jumpe artis ek.. zizie ezetti.. suka nengok die.. chubby.... hahaha

    ReplyDelete
  8. nih kalau anak sue si fatihah tgk nih sure dia jeles sampai geget jari nih... suka sgt dia ngan nabil..

    ReplyDelete