Wednesday, June 29, 2011

Mak Dara Dan Taipei

Tengah sakan teman somi Mak tengok perlawanan bola sepak antara Malaysia dan Chinese Taipei tetiba mengungkap kembali kenangan Mak dara dan suami semasa ke Taipei Taiwan pada 2 tahun lepas...


Mak Dara dan suami ni memang gila jalannn.. Pantang ada promosi di air asia akan kami cepat cepat book..  Memang murah.... i like.. hehehe..

tengah pening nak cari bas ke tempat destinasi.. Semua bahasa cina aje hehe

Suami mak dara di tengah kota Taipei


Shoping di Taipei

Taipei memang cantekkk.. tapi agak sukar untuk cari makanan halal di sana.. Nasib baik le bawak maggie.. memang penyelamat mak dara dan suami.. Shopping pun ok ok ajelah.. Mungkin masa mak kesana tak berapa plan maka kami tak ke tempat2 yang best.. lain kali kena plan baik2.. Apa apapun mak harap pasukan kita dapat mengalahkan pasukan Taipei!!!!!! Malaysia Boleh =)


3 comments:

  1. cepat MBC plan g somewhere,
    lama x jalan ni...

    ReplyDelete
  2. wow ke taipei :D

    dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

    ReplyDelete
  3. mak dara org tengok bola kat taipei ke tu ? hehe

    ReplyDelete