Friday, June 17, 2011

Mak Dara Terima Hadiah Istimewa dari Blogger Istimewa

Wahhhhh terujaa... Apa yang terujanya? Moh sama sama kita bayangkan ye.. Buka aje pintu rumah tetiba ada hadiah atas kereta.. Haaaa kompom terkejutkan.. Haa itulah yang terjadi pada Mak Dara semalam masa nak menghantor suami keluar pintu rumah untuk pegi kerja.. 

hadiah atas kereta =)

Terkejut juga Mak Dara dan suami .. Siapalah yang hantar hadiah ni kan.. Bila bukak aje hadiah tu barulah terungkai siapakah yang menghantar hadiah itu..

"Congratulation! www.eqbalzack.com"

Rupa rupanya hadiah candle istimewa ini datangnya dari blogger istimewa iaitu Abang EQBALZACK.. Baru Mak Dara teringat tak lama dulu Mak Dara ada memenangi hadiah saguhati masa menyertai contest dari Abang EQ iaitu contest "I LIGHT U" . Rupa rupanya Abang Eq telah dua kali ke rumah Mak Dara untuk hantarkan hadiah ni tapi Mak Dara masa tu sibuk dengan menolong adik pindah maka tak sempat bertemu dengan beliau .. Kesian Abang Eq.. Dah le kena hantar hadiah by hand.. dah tu takde orang kat rumah.. Nasib baik rumah kita dekat kan hehehe... Sooo sorry Abang EQ.. Harap tak marah ye... Hopefully one day we can meet.. boleh minta sign autograph dari Abang Eq ni hehe =)


Terima kasih atas hadiah yang diberi.. Memang suka bebenor.. Really appreciate it.. Ni yang buat bertambah bersemangat nak join contest dan GA lagi ni hehehe.. 

13 comments:

  1. wahhhhhhhhhhh..hehe bestnya dapat hadiah dari bro eqbal! :D

    ReplyDelete
  2. wah...rumah mak dara dekat ngan rumah abg eq ke?

    kalau jumpa dia kirim salam ye...
    Mas suka cara dia, sangat low profile dan tak sombong!

    ReplyDelete
  3. Alya: mmg besttt.. hehe
    Mas: Insyaallah... itulah.. sayang tak dapat jumpa dia aritu... Yup dia memang low profile dan tak sombongkan ..

    ReplyDelete
  4. wah... seronoknye dapat hadiah dari member2 blogger... saya xpernah pon dapat n xpernh pon bagi member2 blogger hadiah... hahahha

    ReplyDelete
  5. hehehe apa kata kalau Top mulakan dulu dengan kasi hadiah pada akak hehehehee

    ReplyDelete
  6. wahh besnyaaaa..hehehehe
    siap hantar sampai depan ghumah lagi kan kan..hehehehe

    tahniah mak dara

    ReplyDelete
  7. salam...
    hehe..dua kali abg eq serbu rumah adza ni...sebelum ke bali sekali (last week) dan semalam sekali...
    tawakal je semalam..

    terima kasih adza buat entry ni, terharu abg eq ni...

    dan pesanan pada yg lain, kita ni sama2 blogger. nak sombong2 bukan bawa ke mana pun..kan...kan...kan...

    ReplyDelete
  8. wow! Eqbal pecah masuk rumah mak dara ke? he..he.. tahniah! eh! muda dari sayalah mak dara ni ye?

    ReplyDelete
  9. wah memang surprise tu mak dara .. bestnya

    nih aktiviti kelab kite pertama jom join hehe

    http://puanbee.com/aktiviti-kelab-ksrs-pertama/

    ReplyDelete
  10. wah abang EQ bagi hadiah by hand.. huhuhu. Dia ni blogger popular tp low profile. tahniah la kak ida

    ReplyDelete
  11. EQ ni blogger yg baik..kan..tak sombong pun...cuma kpah jer yg jarang ke blog dia sbb tak de sbox heeee...tapi kan..setiap email yg di hantar..pasti dia balas...

    ReplyDelete