Thursday, June 23, 2011

Projek Baekkk Punya...

Mak Dara sekarang dah jarang jarang.. kadang kadang.. update entry kan.. kalau dulu sehari 3-5 entry tapi dalam seminggu ni nak buat satu entry pun susahhhhh.. Bukan kering idea... bukan... Idea mak banyak lagi ni.. tambah tambah kalau angin meroyan melanda.. lagi banyak benda yang Mak nak tuliskan... 

Kalau nak tahu Mak Dara sekarang tengah join satu Projek Baekkk Punya... Projek ni mengambil masa Mak Dara dari melakukan aktiviti riadah yang lain.. Termasuklah aktiviti berfesbuk dan berblogging.. Memang tak takde masa dan terkejar kejar masa bila dah join projek ini.. Projek apa..... Kejap nak kasi clue..


Haaa sapa dapat teka projek apa yang Mak Dara join ni hehehehe

10 comments:

  1. akak..sgt cantek hamper tu okeh... sila la adiahkan kt saya barang sebakul dua.. hehe

    ReplyDelete
  2. hantaran kawin? or tunang...tul dak?

    ReplyDelete
  3. projek untuk hadiah hantaran kot... tak pun door gift untuk tempahan. tah le... tak tau. :P

    ReplyDelete
  4. projek buat hantaran eh??
    leh la buatkan utk MDT :)

    ReplyDelete
  5. soalan off topik sikit...
    agak2 kenape karyawan malaysia tak nak buat filem adaptasi Kluang Man..
    mcm barat bnyk filem adaptasi drpd komik or kartun..

    agak2 sape boleh jd kluang man..nabil..??hehehe..

    ReplyDelete
  6. join projek buat hantaran perkahwinan...ada amik tempahan ke

    ReplyDelete
  7. hamper D'adza kan?? sama la kita kak ida kalau dulu ghairah update 4 ke 5 entri tp skang dah krg. kdg2 memang takde idea.. so taknak la update entri2 kosong jadi rehatkan otak & cari idea. Dtg ilham update. Takde biarkan dulu

    ReplyDelete
  8. saya tau..menggubah hantaran..
    ke meniaga??alahai,terkompius pula..
    betul la..menggubah hantaran..muktamad

    ReplyDelete
  9. Saya tau..saya tau..ni mesti projek gubahan hantaran kan...or x pun..projek jadi MC masa wedding ...ke x gitu mak dara...

    ReplyDelete