Wednesday, June 1, 2011

Sedih menonton Arwah Din Beramboi di Astro Prima

Bila gambar gambar di TV kurang besttt maka jarini pun mula lah menggatal nak picit picit aje remote control tu.. Tetiba jari terhenti. Mata terpusat di kaca TV.. Rancangan RAJALAWAK 4 diulang tayang di ASTRO PRIMA sekarang ni.. 


Sedih melihat arwah ketika itu bergurau senda bersama para peserta dan terutama sekali bersama teman sejuri dengannya iaitu Bob lokman dan Afdlin Shauki.. Kalau kita sedih.. bayangkan bagaimana perasaan isteri dan anak anak beliau.. pasti lagi terasa kan.. Hmmmm marilah kita sedekahkan Al fatihah kepada allahyarham Din Beramboi semoga dia ditempatkan di kalangan orang orang yang beriman. Al Fatihah...

6 comments:

  1. AlFatihah..
    tapi hati sy sejuk je bila tenguk Arwah Ustaz Asri kat astro Oasis..rasa mcm arwah msih ada je..Al Fatihah buat arwah juga.

    ReplyDelete
  2. Amin....

    p/s: Mak dara, kalau free2 tu datang la weekend nie dekat kondo Sandra di Damansara Perdana...boleh bincang2, ...hehe, nak jugak jumpe mak dara nie....huhu
    email no. Mak dara dekat email sandra ek..thanks

    ReplyDelete
  3. rindu woo beliau,sob sob
    lagi2 sawan cara era.huu

    ReplyDelete
  4. oh rindu jugak nak dgr gelagat allahyarham kann...

    al-fatihah.

    ReplyDelete
  5. arwah memang terbaek la.. lagi suka lawak beliau dalam citer spontan :)

    ReplyDelete
  6. alratihah... arwah sentiasa menceriakan suasana

    ReplyDelete