Thursday, June 30, 2011

Sesi Terjahan Bermula

Mak Dara telah memulakan semula sesi Terjah Mak Dara pada pukul 10 malam tadi.. Dan dari situ Mak telah memilih blog Mrs Yie dan kesemua blogger yang lain yang telah turut sama join untuk diterjah malam ni...

RAFINAMIMI DOT COM

adza irdawati nama di beri..
Seorang blogger penulis skrip yang kami segani
panggilan MAK DARA lebih dekat di hati..
orangnya baik,manis sekali.. ~Mrs Yie

Terima kasih Mrs Yie aka Mimi kerana buat pantun 4 kerat ni.. Mak sukerr hehe.. Ok mari mak cerita serba sedikit tentang Blog Mrs Yie ni.. Beliau seorang yg simple,rockers sikit..jiwang sikit.Blog Mrs Yie rajin menukar backgroundnya.. Memang seronok tengok kreatifiti Mrs Yie dalam mengemaskini blognya tu..  Mrs Yie juga sering membuat entry tutorial. Pada sesiapa yang suka tutorial tu memang sesuai keblognya.. =) Orangnya sangatlahhh peramah dan baik hati.. Blog Mrs Yie merupakan salah satu blog yang wajib mak terjah hampir setiap hari hehe.. 

Di bawah adalah senarai mereka yang turut menyertai sesi terjah mak sebentar tadi.. Tunggu ye Mak datang terjah kejap lagi.. Pada sesiapa yang belum buat aktiviti wajib dalam blog iaitu blogwalking.. Tak payah susah susah terjah je senarai semua blogger dibawah ni yer =)



Jutaan terima kasih sekali lagi kepada ACIK TOPI,☀ Izzaty Hedry☀, mama shifa , Mrs.Yie & Balqis Nazid, Risa , Maiza Love, lulu dan Saiazuan kerana sudi join sesi terjah mak ini yer.. muahhhhhhhh =) 

17 comments:

  1. list2 yg menarik untuk diterjah~

    ReplyDelete
  2. wahh,,mak dara,rajin terjah orang yer,,,terjah jgn x terjah,,kot2 dpt idea skrip drama,,'aku yang menerjah',,heeee

    ReplyDelete
  3. wah.mak dara,,kuatnya menerjah,,mcm wonder women dah,,pas ni wat skrip'aku yang menerjah',,heee :D

    ReplyDelete
  4. akaaaaaaaaaaaaaaaaaak, semalam xsempat nak join. cepat sgt akak tutup segmen...

    ReplyDelete
  5. adohai.. cm ne leh terlepas pandang segemen ne ek.. maaf yer mak dara :(

    ReplyDelete
  6. alamak..x tau la pulak sis dah buat entri terjah ni malam tadi..saya tido awal..sori sis..apa2 pun TERIMA KASIH..:)

    ReplyDelete
  7. thanks my dear:) shukeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  8. alamak, dah tak sempat nak join dah.

    ReplyDelete
  9. rajin mak dara buat segmen...teruskan usaha itu!

    ReplyDelete
  10. Mak dara lepas ni buat segmen pantun pulak eggegeeee....

    ReplyDelete
  11. mak dara sy nk join boleh tk ?

    ReplyDelete
  12. kenal dengan mimi ni... rajin orangnya dan juga salah seorang peserta kempen mengundi Mia...

    ReplyDelete