Wednesday, June 29, 2011

Terjah Mak Dara


Lama rasanya Mak Dara tak buat "TERJAH MAK DARA" ni kan... Malam ni terpikir nak buat semula lah.. Senang aje nak sertainya.. Tak perlu buat entry.. tak perlu nak pollow blog mak.. tak perlu tepek header.. Untuk malam ni cuma buat satu ayat menggunakan ayat "Mak Dara" dan tulis di komen box dibawah.. Mak akan pilih yang paling kreatif dan mak akan terjahhh ke blognya.. Kalau dapat 5 orang join pun dah cukup le tu .. Ok jommmmmm..

10 comments:

  1. MAK DARA MAKAN APAM...OHSEM
    MUEHEHEHE....

    ReplyDelete
  2. MAK DARA yang fofular , sila lah terjah blog zaty yang kerdil nie.. wah .. auuww.. MAK DARA sangat lawa, sampai zaty jelez....

    ni betol2 tau .. zaty tak tipu ..=)

    ReplyDelete
  3. mama shifa berpantang makan jamu mak dara

    hihihi ada kene mengena ker?

    ReplyDelete
  4. adza irdawati nama di beri..
    seorang blogger penulis skrip yg kami segani..
    panggilan MAK DARA lebih dekat di hati..
    orangnya baik,manis sekali.. :)

    ReplyDelete
  5. Lompat mak dara lompat
    Lompat jangan jatuh paya
    Cepat mak dara cepat
    Cepat terjah blog saya

    he..he.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhhhhh tankiuuuuu kepada ACIK TOPI,☀ Izzaty Hedry☀, mama shifa , Mrs.Yie & Balqis Nazid!!! wahhhh syukurr dah cukup 5 penyertaan.. OK dengan ini tutup le Terjah Mak Dara untuk malam ni.... Memang berat untuk mak pilih.. jadi.. mak akan terjah kesemua blog blog diatasssssss... tungguuuuuuuuuuu kedatanganku yerrrrrr....

    ReplyDelete
  7. alololo lambat sudaaaaaaaaaaa....

    awak mak dara ai pon mak dara
    sama2 ada anak2 dara
    ai selalu jadi silent reader aje
    kalau nak lawat bila2 bole aje

    hahahaha suke2 aku ler

    ReplyDelete
  8. mak dara adalah org yg masih dara walau sudah beranak pinak walaweh.. aww..nak panggil diri sendiri mak dara jugak la haha..
    byk x mak dara dalam ayat ni wahai 'mak dara'

    ReplyDelete
  9. tak kira nak gak... sebab lulu berharap lulu akan jadi macam kak adza, kekal mak dara biarpun dah ada anak// wink *

    ReplyDelete
  10. nk joooooin~


    Zuan tak reti ayat berbunga-bunga,
    zuan juga tak reti nak berpantun-pantun,
    zuan bukan dilahirkan untuk memuji-muji,
    cukuplah sekadar menjadi antara yang join segmen ni..

    huhu ;p

    ReplyDelete