Wednesday, June 8, 2011

Terkomen Kawan Suami

Uwaaaaaaaa sebelum Mak Dara nak mulakan apa apa.. biar Mak Dara hentuk2 dulu kepala di dindingg pastu jerit sekuat kuatnya untuk 753987 saat...pastu nak menyorok bawah meja ni ha..  ishhhhhhh memang sengal betul.... Ok tolong imaginekan babak ini ya... Mak Dara tekan  "home" di FB.. ada banyak news feed yang keluar.. yelah friendlist dalam blog dah 4000 lebih dah nak cukup kuota dah.. pastu dalm banyak banyak tu keluar lah sekeping gambor. Memang Mak Dara kenal benar gambar ni.. Gambar ni Suami Mak Dara yang upload ke FB sehari sebelum tu.. Rasa bersalah pulak bila teringat yang Mak Dara belom komen gambar dia tu.. Takut dia terasa pulak.. Jadinya dengan lajuuu dan pantassss terus Mak Dara menaip.. "So proud of you laling" .. pastu tekan enter.. then terus baca news feed yang lain. Hairan jugak kenapalah laki Mak Dara ni tak balas komen Mak Dara.. Merajuk ke.. Hmm Mak Dara  biarkan aje lepas tu mula le kembali berbloging seperti biasa...

TUP TUP hari ni baru Mak Dara perasannnnnnnnnnnn... gambar yang Mak Dara komen tu memang suami Mak Dara yang uplaod tapi telah di share oleh kawannya!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiranya mak dara "berlaling" dengan kawannyalah... Ahhh sudahhhhh... sengal+bengap+blur++++++ semuanyalah... Jap nak hentuk kepala kat dinding sikit je lagiiiii... Apa lagi Mak Dara terus remove komen Mak Dara tu sambil tangan menggigil... Aduss malunya.. Kompom kawan suami Mak Dara dan isteri dia ingat Mak Dara ni nak menggatalkan huhuhu.. Kalau Mak Dara pun tetiba ada orang tulis laling kat wall suami Mak Dara mau bukak kuda kuda terus.. Aduss apa nak buat! Last last mak Dara beranikan diri.. gi balik kat gambor tu dan explain everything dan mohon maaf.. Syukur alhamdullilah kawan suami Mak Dara ni memang dah sangka yg Mak Dara dah salah komen dan dia faham.. Fuhhhhh lega... Dah semua settle Mak Dara pun bagitahulah pada suami Mak Dara pasai insiden ni.. Dia bantai gelak je... Uwaaaaa ..

Ok pengajarannya disini.. Cakap siang pandang pandang.. Lain kali tulis komen tu waktu tak ngantuk di tengah siang.. errr bolehke.. ahh bantai ajelah... Adusss nak masuk bawah meja balik lah huhuhuuhu

12 comments:

  1. mak dara sebut laling kat account fb kawan suami mak dara..huhu

    ReplyDelete
  2. hahahaha comel lar mak dara nih..
    x pe nama pun manusia..slalu tersilap ;)

    slmt ari raya..maaf zahir batin..eh apakah hakhakhak..
    mak dara ok tak nih?

    dah dah kuar dr bawah meja tu huhu ;p

    ReplyDelete
  3. hahaha! tak pasal pasal laki org jd laling mak dara yer hehhehehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha..sian mak dara..tu kadang2 eka kalau tengah mesej,sekali komen2 kat fb,memang kadang2 terkomen apa yg terfikir nak mesej dalam otak..hahaha..haru

    ReplyDelete
  5. Rahmad: tu lah tu.. adoiiiii hehe
    PinKy MoMMa: huhuhu rasanya esok br keluar dr bwh meja ni hahahah
    Mama Kembar 3: tu lah pasal.. nasib baik dia cool aje.. adesss
    Cik Eka: ye ke.. samalah kita hehehe

    ReplyDelete
  6. ayoo..mak dara,kalau ada drawer..sila nyuruk terus sambil makan kuaci.ekekekke

    ReplyDelete
  7. Ryo: kalau badan mak dara muat dr petang td dah mak dara masuk hehehe

    ReplyDelete
  8. hahaha.. tu la akak ni.. kan dah salah tempat beromantikanye .. haha... xpe kak.. control cun tu kak :)

    ReplyDelete
  9. selamat kawan tu faham..takpe mak dara..normallah tu..selamat mak dara tak keluar ayat jiwang habisan..hehe..

    ReplyDelete
  10. tersenyum baca entry situasi nih... kalau sue pun, maluuu nyerr la aih..hehehe

    ReplyDelete
  11. hehe..nak buat mcm mana,dah ter.. xpe2 ..ilex je :)

    ReplyDelete