Saturday, July 2, 2011

Adza Danina & Iklan Radio Colgate

Syukurrrr alhamdullilah.. Akhirnya anak Mak Adza Danina Kirana telah selesai merakamkan sebuah lagu untuk iklan radio COLGATE yang bertempat di Studio BETARECS Bukit Damansara semalam.. Memang selagi tak selesai rakaman tu selagi tu lah jantung mak dup dap dup dap.. Tapi tak tunjuk le pada Nina takut dia lagi nervous langsung tak nak menyanyi pulak kan hehehe.. Tapi terbukti Nina tenang aje dalam studio rakaman tu...

Nina and me baru tiba di BETAREC.. nervoussssss.. 

Nina tgh practise sebelum masuk bilik rakaman

Nina tengah bersiap untuk recording

Nina sedang merakamkan agu iklan Colgate..

Nina kena nyanyi berulang kali untuk mendapatkan nyanyian dan key yang betul

Sempat pose peace lagi tu haha

Hampir selesai

selesai rakaman

Akhirnya setelah berulang kali take lagu iklan itu selesai jua akhirnya... Nina happy bila rakaman dah selesai.. fuhhhhh Mak pun lega hehe.. Soooo proud of you sayang.. Tak kisah le iklan radio ke iklan TV ke asalkan boleh mengasah bakat yang terpendam tu kan.. Kalau lagu iklan colgate ni dah keluar radio nanti mak bagitau uols ye hehehehe



Blog Nina 
Kisah Mizz Nina Kirana

5 comments:

  1. jgn lupe post iklan yg dah siap nanti...nak tau yg mane 1...

    ReplyDelete
  2. waahhh..hebat anak mak nie!.
    mak plak yang paling nervouss..
    anyway, well done!
    bila dengar iklan tu.
    mesti tingat anak mak tu nanti!.
    have a good day mak.

    ReplyDelete
  3. wah... naseb nina dapat pengurus peribadi yang profesional cam akak ni kn.. hehe... jgn lupe upload song full anti yer .. hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh kak tak sabo nak tgk...huhuhuuuu bagitau tauuu

    ReplyDelete