Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI

Jom kita bertukar suka sama suka? tukar apa? tukar link blog bukan tukar periuk belanga ataupun tupperware ye anak anak heehehe... Dulu Mak Dara dah pernah join segmen begini dan da letakkan satu senarai link dr beberapa blogger yang sudi menukar link bersama Mak.. Kini tiba masanya untuk Mak refresh kembali list list itu..

Kepada bakal blogger yang mau bertukar link dengan Mak jangan segan segan ye.. Mak ni peramah tak makan orang.. Mak ni cuma makan cekodok aje heehe.. Jom kita bertukar link jommm....

14 comments:

  1. mak dara.. ila nak melmar mak tukar link ngn ila.. :) sudi tak??

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  2. http://mhzmc.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    jom tukar link dgn Cool fm..

    ReplyDelete
  3. jom tukar....

    kalau nak komen kat entry tu kena tggu sikit sebab da sarat..hehe

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  4. slam prkenalan..

    jom tukar link,nak?

    http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  5. sy x join la segmen kali ni tp mak dara dah sedia berada di bloglist saya.Hanya yg terbaekkk kan:)

    ReplyDelete
  6. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  7. list dah blog ni


    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/

    list kan blog saya juga okey

    ReplyDelete
  8. saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. saya pun suke mak dara.. saya dah letak link mak dara yer.. lalalala tq datang blog saya.. banggenyeee mak dara datanggg ehhehe

    ReplyDelete
  10. hai!!!!cf dtg ni..hehe..jom tukar link ngan cf..:):)follow gak

    http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  11. follow awak
    jom suka sama suka
    http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  12. Haiii

    Salam perkenalan

    best jugak tukar2 link, tapi saya tak sempat join segment. boleh ke?

    Kalau nak DOODLE FREE, datang lah sini. esok last day offer

    ReplyDelete