Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Adesss mak dah lama bersiap2 nak ke pra Pelancaran Festival Malaysia yg akan berlangsung kejap lagi tapi somi mak masih belum balik balik dari meeting dengan RTM.. Maka sempat le Mak nak menjuinkan diri ke segmen Ben Hari ni..

Adesss kirana siapa yang join segmen Adik Ben hari ni memang berani punyalah.. Ye lah anda dibenarkan mengkritik semua blog yang join segmen ni.. Tapi kalau tak berani nak terima pendapat dan kritikan sampai bila bila pun kita takkan maju.. Bak kata pepatah kalau tak berani dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai.. Kalau tak berani nak spend duit jangan ke shoping complex.. errr ada ke pepatah tu. ahh hentam jelah... hehe.. Maka mak dengan tergugup gagap memberanikan diri menjuinkan diri ke segmen ni.. Sila lah kritik blog Mak ni seikhlas hati yer.. Sebelum tu biar mak tutop mata dulu... uhuhu nebessssss....

4 comments:

  1. dah pnh join juga dulu...kali ni mcm xsmpt je...=)

    blog mak dara ok, simple..sng loading...suka background mak dara, trademark sndri..

    hepi blogging mak dara =)

    ReplyDelete
  2. xda benda nak di kritik, semua ok dan mantap

    dah folo n sila kritik blog saya
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. Gerun la nak kritik blog Mak yang follower nya dah beribu nih. Heheheh,

    Mak, sume oke. Tapi satu je. Apa kata Mak tukarkan cbox kepada shoutmix. Shoutmix kan mesra pengunjung. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete