Tuesday, July 5, 2011

Cuba Bagitau Apa Yang Patut Mak Tulis??

Konpius jap.. pikir punya pikir pun masih jugak konpius... Cuba korang tengok gambar dibawah dan tolong bagitau mak.. Apa yang patut Mak tulis....


Haaa adakah anda merasa kekonpiusan yang mak alami... belek punya belek punya belek takde pulak huruf cina kat keybord lappy ni.. Habes apa yang mak nak tulis kat security check box ni.. hahahah mak bengong 24567 saat jap.. adessssssss.....

8 comments:

  1. Selalu jugak kena.. hehehe

    Mak Dara klik try another word jer.. =..=

    ReplyDelete
  2. BeloG MTT: hehehe itu yang mak buat td hehehe
    mizzkechique: tu lah mak tgh konpius tu...

    ReplyDelete
  3. haha...xyah tulis tulisan pelik tu..tulis yg huruf je..hihi..

    ReplyDelete
  4. hahhahahha adeh try different word kak sayam...

    ReplyDelete
  5. makin rumit...bukan makin senang

    ReplyDelete
  6. selalu juga dpt tulisan tu, taip aje huruf biasa tinggalkan huruf cina ke koreo tu? dan biasanya boleh submit...

    ReplyDelete
  7. tks semua.. yup last2 mak tulis yang hujung je dan bolehpon submit.. kasi pening kepala tul kan hehehehe

    ReplyDelete