Friday, July 29, 2011

FB Mak Dara ada STALKER

Adesssss... Mak ni bukan le retisssss bukanlah siapa siapa.. cuma sorang isteri dan ibu yang beranak empat.. Apa pekdahnyalah sampai nak create fake FB acc semata mata cuma nak stalk Mak... 




Mula mulanya Mak memang tak perasan dengan hal ni tapi rasa pelik juga bila si "stalker" ni meninggalkan komen komen yang kurengg sopan di FB mak.. Tapi mak abaikan aje.. Tapi setelah mendapat mesej di Fb dari teman Mak Dara baru Mak perasan.. Dan terbukti memang dia seorang stalker dan memang Mak kenal dengan dia tu.. Hmmmm ingatkan dah habis dah cerita lama namun nampaknya masih belum selesai.. yang bestnya sepatutnya Mak yang pegi stalk ke acc dia dan bukanlah sebaliknya ini kerana yang memulakan semuanya adalah dia jua... Adoyaiiii Tak perlu lah nak buat fake fb acc dan stalk saya kan lebih bagus you bayar puasa yang lepas.. lagi bagus ada juga faedahnya kan... 

5 comments:

  1. la tak reti jugak ke...okeh..kalo sue reti buat nanti akan segera bagitau kak ida...

    ReplyDelete
  2. biarkan je mak..
    kalau dilayan nanti lagi bertambah panjang tocang dia..

    ReplyDelete
  3. Sue: wokeyyy cantekkk..
    Aiza: betul tu.. mmg mak abaikan je.. =)

    ReplyDelete
  4. Biasa lah tu Makdara..Manusia memang mcm tuh.. =.='

    ReplyDelete