Wednesday, July 27, 2011

"FOTO ANJING"!!! Hanginnnnn satu badan Mak Dara dibuatnya...

Adoi... dah le letih letih buat skrip drama pastu terkejor kejor siapkan tempahan hamper tiba tiba bukak facebook dan mak terbaca ini di ruang komen foto Mak tu...


dfoto anjinkkk????? Mak ai... walaupun mak kurang le paham bahasa Indonesia tapi mak rasa maksud yang ditulis oleh minah yang berasal dari Medan Indonesia ni adalah "foto anjing"... Terus menyirapppppp darah mak dibuatnya... Apa motif minah ni sebenarnya.. Nak kata ada masalah dengan Mak.. tak.. sebab Mak baru je approve friend request dia.. Ada teman Mak Dara cakap kemungkinan ini adalah fake profile . 

Masyaallah.. Mengucap panjang Mak dibuatnya... Somi Mak telefon dan suruh Mak jangan cepat melatah dulu dan suruh Mak bertenang dan meminta penjelasan dari si minah ni.. Tapi sampai sekarang tak menjawab.. Takpe Mak malas nak melayan orang orang spesis seperti ini.. Biarlah dia dengan sikap kurang sopannya semoga satu hari nanti Allah swt bukakan pintu hatinya untuk berubah mudah mudahan...

18 comments:

  1. wah, apa ye perasaan org mcm ni..suka2 nak cari pasal...bengong sungguh...pape pun sabar ye mak dara..

    ReplyDelete
  2. BIASA LA TU KAK IDA..DIA ADA HATI NAK TUMPANG GLAMER...

    ReplyDelete
  3. eee...biadab btol indon tu... remove je dia mak dara...

    ReplyDelete
  4. sabar ye mak..ish..ada gak manusia cm gitu..

    ReplyDelete
  5. sabr2..isyk..boleh pulak die komen mcm tuh

    ReplyDelete
  6. lebih baik remove kan dia je...nanti bertambah feel dia lagi...sedap mak datuk nenek je cakap macam tu...

    ReplyDelete
  7. tak payah kawan la orang camtu huh!!!

    ReplyDelete
  8. Sabar yer MD,.. nie keje org xde akal,..

    ReplyDelete
  9. abai kan je kak.. remove je orang cm tu. memang die wujudkan profile fb tu untuk mki2 org len kut.. dh xde keje la tu

    ReplyDelete
  10. biadap gila..mak,pasni kalo ade yg add tu meragukan,mak tak yah approve jer mak..
    mak tengok dulu sapa..eka pun cmtu..eka jarang nak approve org yg tak dikenali,profile meragukan dan gamba pun takder..
    sebab tu eka tak ramai kawan sgt dlm fb..tujuh ratus lebih jer....

    takut mak..eka pernah kena maki sebelum2 ni..add cuma nak tengok gambar,

    bukan naka berlagak popular tapi macam2 fb ni kan..huhu

    ReplyDelete
  11. remove balik mak ..bior je dia dgn bahasa dia tu

    ReplyDelete
  12. alaahai , kesian nye mak dara . sabar ya mak dara . :)

    let them be ya . marah marah pun tak guna , buat darah tinggi je . haha .

    ReplyDelete
  13. n a g a_g e m o k, qellissa , suriani azwan , sri rahayu mamat, Miss Nadya,SoLy SoLicious, Kancil 8349, irwan miswan, Yana, Top , Cik Eka, Ika & Puan Bee.. tks for ur support.. Yup memang mula2 tu menyirap je darah membacanya tapi bila pikir2 balik buang karan aje layan dengan spesis begitu kan.. biar lah dia terjun dengan labu labunya kan... layan blogwalking lg bestttt kan kan kan =)

    ReplyDelete
  14. mmg kurang ajar sgt dia tu mak omen cenggitu.. tp btl apa asben mak ckp.. jgn cpt melatah.. org cenggitu kita xtau apa motifnya..

    ReplyDelete
  15. kalau kita layan nanti lagi sakit hati.. biarlah.. yang penting orang keliling tau keadaan mak macam mana.. ;)

    ReplyDelete
  16. sabar ye mak...ye la...doakan je dia berubah,,,itu lebih baik kan? =)

    ReplyDelete