Wednesday, July 13, 2011

Gambar Semua Pemenang DiGi WWOW AWARD

Rata rata semua telah mengetahui senarai pemenang bagi DiGi WWWOW Award yang telah berlangsung malam tadi kan... Namun di sini Mak Dara nak siarkan semua gambar gambar beberapa pemenang.. Alang alang mak dah kesana dan dah ambil banyak gambor kan lebih baik mak sharekan untuk semua betul tak hehe.. baru lah special sikit entry ni kan =)


Best Internet for all idea Juara: A.Fo Radio


Best Internet for good Award Juara: Petfinder.my


Blogger Of The Year Juara: ANWAR HADI

Video Of The Year Juara: ANWAR HADI


Top Makan Makan expert Juara : Oh Malaysia 

Fave Tech Head Juara: The Techno Hut

Top Kay Poh Award Juara : Lee Zi Wen

Walaupun Mak Dara tak menang dalam kategori Top Kay Poh namun mak tetap syukur terpilih dalam top 6.. syukurr alhamdullilah...Tahniah kepada semua pemenang ! Uols Memang terbaekkk lah... Tahniah terutama kepada adik Anwar Hadi kerana telah berjaya membolot 3 hadiah pada malam itu.. Tahniah dik.. all the bestttt...

13 comments:

  1. nampaknya Anwar Hadi menang besar malam ni. untuk blogger yang lain, anda tetap menang di hati pengundi anda ;)

    Tips : Cara Mudah Kantoikan Boyfriend Curang
    Bila Perempuan Dah Hilang Minat Pada Kau

    ReplyDelete
  2. congrats to all the winner :D

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua..its ok sis, tergolong dalam top 6 pun dah kira terbaik kan..:)

    ReplyDelete
  4. banyak gak anwar hadi menang kn... dalam kategory top kay poh lak.. btw mak dara tetap terbaik dari kalangan yang terbaik kn. :)

    ReplyDelete
  5. tak per kak cuber lagi thun depan oke..tahniah berjaya jugak ke tempat tu walau tak der no tp berjaya ke final..

    ReplyDelete
  6. apa pun..tahniah utk akak sbb layak ke final n jd top 6..bkn senang nk ke peringkat tu... =)

    ReplyDelete
  7. tahniah semua yg menang...

    takpe mak..walau mak tak menang kita tetap sokong mak..hehe

    ReplyDelete
  8. mak Dara tetap menang dihati kami....

    ReplyDelete
  9. hye kak makdara!!!! nice to meet yu semalam!! wahh apesal tah boleh lupa nk posing sesama..adeh~ ms blk ada gak wusha² akak tp akak blk awl kut..huhu xde rezeki lah nk bergbr sama tu..next time hope dpt jmpe akak lagi yeahh!

    sgt tak sangka akak yg femes ames bley kenal kitorg laki bini..hahaha terkedu jap nk borak dgn akak..mcm, "whattt?? seyes akak ni kenal kitorg??" hahahaha =P

    mmuaahh! mmuaahh! ^_^

    ReplyDelete
  10. cayalah anwarhadi..siap bawa troli lagi.

    ReplyDelete
  11. lain kali vote mak dara dari mula banyak2... sokong mak dara!

    ReplyDelete
  12. takpe2...lenkali mesti nomot satu!!! seronoknye tengok org glemer2 neh:)

    ReplyDelete
  13. Salam..hello Mak dara!
    Walaupun mak dara tak menang malam tu, at least dapat masuk dalam senarai top 6 pun dah kire meletop dah!

    p/s: Kalau Anwar Hadi masuk, gerenti la die akan menang!;-)

    ReplyDelete