Tuesday, July 5, 2011

Gemuk Itu Kekal Gemuk


Erkkkkk .. tersedak air oren mak bila terbaca kata kunci yang dicari dalam blog mak ni.. Huhu terasa mak tau hahahaha.... 

7 comments:

  1. Isk..baru je mak buat n3 tajuk GEMUK smlm..klulah ada yg google, terus je ke blog mak, sentap la mak nnt! Hahaha..

    ReplyDelete
  2. kalau ada kat blog saya...maybe saya pun terasa jugak..uhuk

    ReplyDelete
  3. hikhik..keji tul cari kt blog mak dara... agaknya dia nk cri tips menguruskn bdn kot..

    ReplyDelete
  4. adehh.. hahahhah saper lah yg carik keyword cam tu

    ReplyDelete
  5. lagenda : laa ye ke... saya pun dah sentap ni mak hahaha
    mamaema: kan kan kan hehe
    mizzkechique : haa tu lah pasal.. sedih mak huhuhu

    ReplyDelete
  6. tetiba sue pun terasa tempiasnye jugak...huhuhu

    ReplyDelete
  7. haha terasa ke mak... kesian dia

    ReplyDelete