Wednesday, July 27, 2011

I SUKA BLOG YOU.. YOU SUKA BLOG I..

Salam dan selamat pagi.. Entry kilat dari Mak Dara di tengah hari ini ya anak anak.. Mak Dara nak bentangkan senarai blogger blogger yang berjaya memikat hati Mak Dara untuk dimasukkan ke dalam blog list di Blog Mak Dara ni.. Ecece.. skema je ayat Mak ni kan haha.. Sebenarnya Mak Dara telah masukkan semua nama blogger yang telah tinggalkan link mereka di entry " BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU" semalam.... Tiada pilih kasih.. tiada berat sebelah.. Semua yang sudi menukar link dengan Mak Dara trelah Mak Dara masukkan dalam bloglist Mak Dara.. Nak tengok siapakah mereka... jomm...


Terima kasih kepada yang sudi bertukar link dengan Mak Dara.. Semoga anda semua dapat menahan dengan Mak Dara yang kadang kadang meroyan ini hahaha... Selamat berkenalan.. Selamat berbloging dan Salam satu Malaysia... =)


10 comments:

  1. slmt berkenalan mak dara..EH! =P

    ReplyDelete
  2. nak juga..nad dah masukkan mak dara dalam bloglist Blogger Gurl..:)

    new entry :: WW# ke-9

    ReplyDelete
  3. kawan ngan mak dara ni besttttt :)
    dia loving..ecehhh..

    tapi dia asyik bz ngan hamper je skrg ni huhu :(
    dh kurang kasih syg ni mak gorjes..camner ;p

    ReplyDelete
  4. fuallamakk.. ailapyu la mak dare ehehehhehe..

    tenkiyuu.. baru saya pasan blog mak dara mmg dah ader dalam list saya..

    2 kali letak sudah ehhehe...

    ReplyDelete
  5. incya-Allah dpt meriahkan lg beblog nie..hehe

    ReplyDelete
  6. oit..terkujat jap

    adza,

    thanks for putting me in the list yer:)

    ReplyDelete
  7. blog mak dara dah memang dlm senarai....saya punya ada keee...

    ReplyDelete
  8. terima kasih mak dara sudi berkawan2 dgn bee hehe.. yg ntah apa2 hala tujuan KSRS tu

    ReplyDelete
  9. oo.. tak sempat nak join segmen tu.. tapi tak kisahlah.. janji dapat jenguk jengah kat sini.. ;)

    ReplyDelete