Sunday, July 3, 2011

Mak Dara VS Transformer


Mak Dara, family & Bumblebee 2010

Kejap aje masa berlalu.. Rasa macam tahun lepas aje mak dan family pergi menonton filem Transformer ni tup tup dah ada sequel atau sambungannya.. Tak boleh jadi ni.. Mak kena gi berjuang untuk membeli tiket walaupun barisan untuk membeli tiket di TGV Wangsa Walk ni panjanggggggggnya ya amatttt ... kalau  sold out arini esok gi berjuang lai kekekeke....

8 comments:

  1. Perjuangan yang belum selesai..huhu..

    ReplyDelete
  2. bestnya!!..
    nanti nak tengok!!.
    Mak Dara vs Transformer?.
    mesri Mak Dara yang menang!.
    tengok family laa..
    have a good day!

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt tgkk....jeles nim ahakkk..kwn eja pun tgk hri nim..semgat dorang p tgk

    ReplyDelete
  4. saya dah tgk semalam...best!!
    mak dara kena beli awal 1 atau 2 hari, kalau nak beli time tu jugak memang susah nak dpt!

    ReplyDelete
  5. dia pakai kuning kena tangkap tak ekekeke...

    ReplyDelete
  6. dpt ke tiketnya, Adza? saya nie tah bila la nak pergi tengok. hubby busy kerja. nak kena tunggu dia free, br boleh beli tiket siap². tiba harinya, pergi ambik tiket je. harap² masa dia free tu nanti, citer nie masih ditayangkan lagi... kalo x, tunggu keluar tv je la. tu pun tah bila...

    ReplyDelete
  7. wah family day.. kena buat review ni kak..

    ReplyDelete