Friday, July 1, 2011

Mak lagi Nervous Dari anak..

Ok sayang sayang semua.. Mak dah nak gerak ni.. Nak membawa anak mak, Adza Danina Kirana untuk rakankan suaranya untuk iklan Colgate... Mak tengok si Nina ni relaxxxx aje.. Masa practise pun asyik sengih memanjang.. Yang Mak ni hati dok dup dap dup dap menunggu detik pukul 8 malam nanti untuk Nina memulakan sesi rakaman... Waaaaaa Mak lagi nervous dari anak nampaknya ni hehehe... Doa2kan semoga anak mak dapat buat yang terbaik ye.... fuhhhhhh bismillahhirahmannirahhim...


Blog Nina 
Kisah Mizz Nina Kirana

7 comments:

  1. harap berjalan dgn lancar..tak sabar nak tgk iklan tu...

    ReplyDelete
  2. of course your darling will do great kak! tengok die pun relax jer. hehehe

    ReplyDelete
  3. mak dengan anak sama2 hebat nyer:)

    all the best nina

    ReplyDelete
  4. tgh tggu suara ank mak dara kt tv nie.hehe..

    ReplyDelete
  5. bila pulak kpah nak rakam sore ni..??? heee...

    ReplyDelete
  6. Hi there, just wanted to tell you, I liked this blog post.

    It was practical. Keep on posting!
    Also visit my web-site - amber leaf

    ReplyDelete
  7. I'm more than happy to discover this page. I need to to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely liked every bit of it and I have you saved as a favorite to check out new stuff on your web site.
    Here is my weblog old holborn

    ReplyDelete