Monday, July 11, 2011

Mencari Ilham....

Ilham!!!!! mana kau lari .. Sudah sudah le tu.. jangan le merajuk.. Balik le Ilhammmm..!! Adessss memang ilham mak hilang malam ni.. Entah mana dia pegi entah... Susah le macam ni.. Somi mak mintak mak tolong kasi idea untuk designkan t shirt untuk Festival Filem Pendek Kuala Lumpur yang akan berlangsung tak lama lagi tapi mak takde ilham/idea.. huhuhu

Dulu mak pernah designkan dua tshirt untuk persatuan mak.. yang pertama untuk group FB Mak MALAYSIAN WIFEY ARE HOTS! dan satu lagi untu persatuan Malaysian Backpackers Club.


inilah hasilnya bila t shirt dah di print =)

inilah hasilnya bila t shirt dah di print =)

Ok tak design design mak ni.. hmmm sekarang tiba masanya nak design utk t shirt festival film pulak... 


wish me luck ya.. dan doa2kan semoga ilham tu cepat pulang kepangkuan mak ye hehe

2 comments:

  1. design yg backpackers tu mmg lawa la..tak de lebih ke?heee

    ReplyDelete
  2. waa,,, lawanyer.. nak juga.. x der lebih2 ker?? saiz L hehe

    ReplyDelete