Tuesday, July 12, 2011

Nantikan Kemunculan Filem Flat 3A

Satu lagi Filem bergenre seram terbitan Metrowealth Production akan ditayangkan di pawagam tak lama lagi iaitu Filem berjudul "FLAT 3A" dan yang bestttnya salah seorang dari pelakon utama filem ni adalah rakan baik Mak Dara iaitu Ery Zukhairi dengan memegang watak sebagai "Wahyu" disamping Intan Ladyana, Adey Syafrien dan ramai lagi.


Ery Zukhairi "Wahyu" dalam satu babak Flat 3A

Ery dalam satu babak Flat 3A
Ery dalam satu babak Flat 3A
Ery dalam satu babak Flat 3A
Ery dalam satu babak Flat 3A
Mak Dara, Ery & Affiey =)

Haaa di atas antara gambar milik peribadi Ery semasa beliau shooting filem FLAT 3A ni yang dibenarkan oleh Ery untuk Mak masukkan dalam blog Mak ni.. Tapi gambor yang last tu gambar Mak, Ery dan teman kami Afiey.. Gambar tu aje takde kene mengena dengan film tu ok hehe seje je nak menepek jugak hahaha.

Meh Mak nak ceritakan serba sedikit tentang jalan cerita filem ni. Filem FLAT 3A mengisahkan tentang pengalaman ngeri dan seram Fikah (Intan Ladyana) dan teman lelakinya Anas setelah Fikah berpindah ke rumah baru. Tanpa diduga rumah tersebut adalah sebuah rumah tinggal yang cukup berpuaka dan mula menghantui Fikah. Pada penggemar filem genre seram jangan lepaskan peluang menonton Filem ini di pawagam bermula 14 Julai 2011.. untuk keterangan lanjut sila ke http://www.sinemamalaysia.com.my.. Esok filem ini akan ada preciew di TGV SUNWAY PIRAMID moh le kesana jika mahu bertemu dengan semua para pelakon film ni yer.. Selamat menonton!!


7 comments:

  1. huhuhu tak mo tengokk.. takut tgk citer antu la kak...

    ReplyDelete
  2. menarik, mcm best je :D
    niena suka tgk citer hantu tpi takmo diusik antu hehe

    ReplyDelete
  3. de tgk promo..menarik..nak tunggu astro 1st..hehehe

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu kena tgu raacuun.com la camni

    ReplyDelete
  5. mesti tonton nih....suka filem seram

    ReplyDelete
  6. perghhh mmg tak sabar nk g tgk....mcm serammm jeee T_T

    ReplyDelete
  7. tgk trailler mcm best...seram ler:)

    ReplyDelete