Friday, July 29, 2011

Pemenang Kilauan Emas

Mak Dara nak tabik spring kepada Astro kerana telah mengadakan satu rancangan yang amat menarik sekali iaitu Rancangan pertandingan menyanyi untuk warga emas.. Memang mak pun dah letih asyik asyik AF dan melihat gelagat anak anak remaja kali ni penonton dihidangkan pula sebuah rancangan yang mencungkil bakat bakat warga emas . Jangan pandang sebelah mata ok.. Semua yang sertai pertandingan nyanyian ni semua otai otai dan power .. Maka sebentar tadi berlangsunglah Kilauan Emas peringkat Final. Peserta yang layak ke peringkat akhir adalah  Azhar Shariff , Mama Shamsiah , Ali Norpiah dan Razif Kadir.. Memang besttt dan layannnn Mak dibuatnya... Nak tahu siapa pemenang pemenangnya...

Pemenang Anugerah Khas Poliden
 Azhar Shariff

Pemenang Tempat keempat
En Razif Kadir

Pemenang Tempat Ketiga
Encik Azhar Shariff

Pemenang Tempat Kedua
Mama Shamsiah


Juara Kilauan Emas (maaf kualiti gambar tidak memuaskan)
Encik Ali Norpiah

Tahniah kepada semua pemenang terutamanya kepada kepada Juara kilauan Emas iaitu Encik Ali Norpiah kerana telah menjuarai pertandingan ini... 


Hmmm umor Mak sekarang dah 34 tahun maka tak lama lagi boleh le Mak masuk kilauan emas ni kan hehehehe

8 comments:

  1. hehehe nak dgr gak suara mak gorjes ai ni :)

    ce nyanyi..ce nyanyi..

    ReplyDelete
  2. hehehe pinky nyanyi tu susah sikit tapi SUMBANGkan lagu boleh aje hehehe

    ReplyDelete
  3. Mak Dara nak masuk kena buat fan club awal2 ni..hehe

    ReplyDelete
  4. suka betul dengan peserta yang 4 org ni suara semua power...

    mak dara kalau masuk duet ngan martias sure malatopsssss..

    Bunga..bunga melati...harum..lalalala.... tak hafal ekekekeee....

    ReplyDelete
  5. tak penh follw citer ni... tak de astro kat umah... boikot...

    ReplyDelete
  6. hehe sy kadang2 layan jugak..tp mmg solute.suara semua mantoppp!!

    ReplyDelete
  7. akak tgk Mama Shamsiah live di Kuantan hari tu..mmg best suara dia..

    ReplyDelete