Monday, July 11, 2011

Babak: AKTIVITIKU DI PEJABAT

Bicara Mak Dara

Salam semua warga blogger.. Haaaaaa rata rata teman teman Mak Dara pada hari dan waktu ini berada di pejabatkan atau di tempat kerja anda kan.. Jadi Mak terpanggil nak buat satu Babak(segmen) ringkas untuk anda..Nak join senang aje.. 

1) Letak tajuk Segmen: Babak: AKTIVITIKU DI PEJABAT
2) Tepek header Mak.. =)
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan aktiviti anda di pejabat( di tempat kerja )
(tak kisah le gambor tengah berbincang ke, tengah buat report ke, tengah layan blog dan FB semasa waktu kerja ke hehe)
4) Kalau tak keberatan ceritalah seba sedikit tentang kerja anda atau pun tentang pejabat anda tu
5) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..

Teruja jugak nak tengok apakah aktiviti anda di pejabat ni.. =)

8 comments:

  1. rasenya mcm nak join... :) bole ker? I am newbie here

    ReplyDelete
  2. erm... best gak ni, tp skang ni bilik ofis tunggang langgang br pindah ofis baru... segan lak nk tunjuk xtvt kt ofis...

    ReplyDelete
  3. Lulu:wsalam dik.. Akak bertambah "sihat" sejak dua menjak ni hehehe
    missbby: terima kasih kerana sudi join.. jika boleh sila letakkan url anda di sini ya semoga senang rakan blogger untuk terjah ke entry anda tu ye tks..
    Queen: sila sila.. babak ni terbuka kepada semua tak kira yg baru atau yg lama =)

    ReplyDelete
  4. mak dara.. kita join!! :)

    http://bambam-story.blogspot.com/2011/07/babak-aktivitiku-di-pejabat.html

    ReplyDelete
  5. http://queenofbutterfly.blogspot.com/2011/07/babak-aktivitiku-di-pejabat.html

    ReplyDelete
  6. as salam,

    terlewat sikit... entry dah buat awal2... hik hik hik...

    http://yangbaik.blogspot.com/2011/07/segmen-aktiviti-ku-di-pejabat.html

    ReplyDelete