Sunday, July 10, 2011

Segmen: AKTIVITIKU DI RUMAH

Bicara Mak Dara

Salam semua warga blogger.. Haaaaaa rata rata teman teman Mak Dara hari ni banyak yang tak keluar rumah terutama yang berada di kawasan Kuala Lumpur ni kan.. Jadi Mak terpanggil nak buat satu segmen ringkas pada yang tengah boring yang tak dapat keluar menjalankan aktiviti hujung minggu anda tu.. Nak join senang aje.. 

1) Letak tajuk Segmen: AKTIVITIKU DI RUMAH
2) Tepek header Mak.. =)
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan aktiviti anda di rumah
(tak kisah le gambor tengah masak ke, tengah tengok TV ke, tengah bersihkan rumah ke hehe)
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..

Pada yang takde gambor tu takpe.. jangan gusar boleh join jugak ambik le gambar logo kuali ke kalau tengah masak, gambar penyapu ke kalau tengah mengemas atau apa saja.. segmen pun santai je kan hehehe.. Teruja jugak nak tengok apakah aktiviti anda di rumah ni.. =)

38 comments:

  1. http://www.benashaari.com/2011/07/segmen-aktiviti-ku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  2. kak ida....su suka suki nak join...

    http://azwansprincess.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  3. http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    shiema join :)

    ReplyDelete
  4. OMG!!!! very the unsangkarable.. Ben Ashaari sudi join segmen picisan saya ni.. tks Ben really appreciate it!!!!!! btw cantik rumah dan cumilll anak buah =) tks again Ben..
    suriani azwan : tankiuuu sudi join kak ida akan su suka suki terjah jap lagi..
    shiema sufian : tankiuuu sudi join jap lagi mak terjah ye...

    ReplyDelete
  5. aduh xda kamera lak..cm na nk tgkap...xleh nk join gak la..

    ReplyDelete
  6. Dah join, jom lihat aktiviti slumberdek


    http://slumberdek.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  7. wow... ben yg pertama join... ni tengah mencari gambar best ni..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. join..

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  10. zarulfarhana : takpe dik kalau takde tu ambik je gambor apa2 yang mencerminkan aktiviti yang tengah adik buat tu ye =)
    slumberdek : tks for joining.. nnt mak terjah ye..
    Kak Liza: tu lah saya pun terkejut lg ni hehehe..

    ReplyDelete
  11. dah join :D
    adiah xde? hehe :P
    http://thisisarin.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  12. suda join.haha
    http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  13. salam.. atia pown nak join sekaki..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/07/aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  14. http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    Saya jOin jugak :P

    ReplyDelete
  15. akak...pade yang tengah keje x leh join kan??huuu...xpela...

    aq hampir mati lemas

    ReplyDelete
  16. nak join...
    http://catatancikyat.blogspot.com/2011/07/segmen-aktiviti-ku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  17. http://adzriel.blogspot.com/2011/07/aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  18. join jugak!!

    http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/07/assalamualaikum.html

    sorry ye, url keluar tajuk lain pulak. hehe

    ReplyDelete
  19. join sini sebab bosan heee

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  20. shera join gak.. ^_^

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  21. meow meow dah join=)

    http://marieoren.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  22. mak..eka join

    http://ekahafizy.blogspot.com/2011/07/segmenaktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  23. siha nak join jugak..jmput baca ok..klw sudi,komen la skali yer..

    http://seeha-themisslolly.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  24. assalam...ayu joint yer

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  25. ninie nak join juga :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  26. da join...=)
    http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  27. join sekaki...:)

    http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/07/aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  28. http://puanbee.com/aktivitiku-di-rumah/

    join jugak bosan tahap dewa dewi huhu

    ReplyDelete
  29. mak,leh join lg kannn

    http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/07/aktivitiku-di-rumah.html

    join..

    ReplyDelete
  30. as salam,
    join juga...

    http://yangbaik.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  31. i dah juin!!! boleh lagi ke??

    http://akmallrazlan.blogspot.com/2011/07/aktivitiku-di-rumah-ku-la-bukan-rumah.html

    ReplyDelete
  32. http://jari-jariqwerty.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    saya juga join!

    ReplyDelete
  33. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    baru join....

    ReplyDelete
  34. mak dara, kita join sama yer :)

    http://cikpuantecik.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    thanks

    ReplyDelete
  35. http://workshopgirl86.blogspot.com/2011/07/segmen-aktivitiku-di-rumah.html

    ReplyDelete
  36. mohon izin yer saya wat list untuk semua yang join segmen nih bagi memudahkan blogreading.. hehhe...

    ReplyDelete
  37. makdara.. saya pon nak juin gak... boleh yea... hehehe..

    http://duniasangsuri.blogspot.com/2011/07/aktiviti-di-rumah.html

    ReplyDelete
  38. Ala Mak Dara!Rugi tak dpt join!Semalam meeting sehari suntuk!

    ReplyDelete