Friday, July 15, 2011

Selamat Harijadi Buat Adik Terunaku

Salam Jumaat kepada rakan rakan sekalian..Hari ini pada tarikh 15hb Julai.. Mak Dara ada nak buat satu entry special sikit.. Dedikasi untuk adik teruna Mak Dara yang single lagi singlet itu iaitu Adza Edie Izwan.. Dengan ucapan..

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
YOU LIVES NEAR THE ZOO
CLOSE TO MONKEY AND KANGGAROO
AND YOU SMELL LIKE THEM TOO
hehehehe Happy 25th Birthday Edie.. Luvss ya lil bro



Mak Dara & Adza Edie


gambar family Mak Dara
dari kiri Adza Nasya Emie(bongsu), Adza Rinawati (no4) Adza Adzriyati (sulung)
Adenan Arshad(ayah), Zaleha Darus(ibu) Adza Irdawati aka mak dara (no 2)
Adza Tutyrianti (no3) & Adza Adza Edie Izwan ( no5)

SELAMAT HARI JADI yang ke 25 kepada adikku Adza Edie Izwan dengan ucapan cepat cepat le dapat awek dan bawak balik menantu kat mak ye hehe.. Lap you my lil bro.. Hadiah yg teramat beshhh menantimu!!!!!!!!

16 comments:

  1. Mak Dare...nak jadi adek ipar lleh???? ( ^ * )

    ReplyDelete
  2. woot woot wOW!!! hensyemnye adik mak dara ni, makan jamu jugak ke dia? hihi.. baru sy tau nama adza tu barangkali nama gabungan mummy daddy mak dara la ye? bestnye, famili sporting macam famili mak dara ni ;)

    ReplyDelete
  3. hehehehehe bolehhhhhhhh.. mmg tengah mencari calon adik ipor pun ni hehe

    ReplyDelete
  4. leyzajamil : hensem ke.. hehehe mesti tersengih bila dia baca ni nnt.. hahaha dia tak makan jamu dia makan ubat gegat je hahaha.. Yup betul nama Adza di ambil dari Adenan dan Zaleha .. =)

    ReplyDelete
  5. huhuu..besday adik perempuan akak lak biler ek.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. top birthday adik perempuan akak bulan september ade bulan ogos ade dan bulan disember pun ada ngeee

    ReplyDelete
  7. MEMNG VOUGE CUN HABESH LAA FAMILY MAK DARA YERK

    ReplyDelete
  8. sama muka macam kembar..hehe...

    Happy Birthday too Edie @ adik Mak Dara =)

    ReplyDelete
  9. mak dara...

    nak jadi adik ipar leh?? hahahahha.. :P

    happy besday jugak!! :)

    ReplyDelete
  10. wah....hppy fmly..=)

    hppy blated bezday utk adik akak

    ReplyDelete
  11. Happy birthday to your younger brother. Stay blessed :)

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Lahir Edie...yang sebelah tu single lagi kerr....huhuuuu

    ReplyDelete
  13. aduh mak yg sporting!
    ahkak dh tua..nak jadi menantu mmg tak la hahaha..

    bertuah sape dapat mak mertua penyayang camni..

    eppy bornday dik :)

    ReplyDelete
  14. bestnya....semua dah besar2...senang hati mak ayah mak dara kan..

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir ..semua ada nama depa adza ye

    ReplyDelete
  16. semua nama berpangkai ADZA pasti ada maksudnya kan

    ReplyDelete