Friday, July 29, 2011

Seronoknya bertemu Blogger ini...

2 hari lepas Mak Dara telah ke Crossroad Shah Alam bagi menonton persembahan D'ADZA iaitu band yang terdiri dari 3 orang adik beradik Mak iaitu Adza Yanie, Adza Tuty dan Adza Rina dan juga abang Ipar Mak iaitu Abang Tengku Norkhizam dan juga teman kami Abang Amri.. Tiba tiba mata Mak Dara terlihat akan seorang anak kecil yang sangattttlah cumilnyaaa... Nak dipendekkan cerita tidak lama kemudian kanak kanak itu datang kemeja Mak bersama ibunya yang sangat jelita.. Macam tak percaya je bila thau itu adalah anaknya.. Yelah si ibu nampak sebijik macam anak dara je kan hehehe... 

Sembang punya sembang punya sembang rupa rupanya ibu kepada Dania kanak kanak cumil itu yang bernama Aimi kenal dengan Mak.. katanya dia ada baca blog mak.. Adessss malu dan segan mak dibuatnya.. Yelah di dalam blog mak kan suka meraban dan meroyan so segan le bila ada yang jumpa karang mereka takut untuk bertegur sapa dengan mak.. Tapi sebaliknya berlaku kepada pertemuan Mak dan Aimi.. Rasa macam dah lama kenal.. Sikapnya yang peramah buat mak rasa selesa dan habis disitu jugak keluar meroyan Mak.. Haha.. Harap harap Aimi tidak serik untuk bertemu dengan Mak lagi ye... Ini antara gambar pertemuan kami pada malam itu..

Aimi berbaju merah polka dot =)



Aimi ada beritahu Mak yang dia ada business menjual tudung.. wahhh bagi yang nak kenal Aimi atau bertanyakan tentang jualan tudungnya boleh le ke blognya ya @ http://bmydania.blogspot.com/ . Kepada Aimi dan seluruh keluarganya yang gojes gojes belaka itu.. salam perkenalan dari Mak semoga kita dapat bertemu lagi ya.. =)

13 comments:

  1. bila leh jumpa mak dara ni?
    kalau jumpa nak hugs ketat ketat hehe..lemas pulak kang hahaha

    ReplyDelete
  2. aish..bila nisa nak jumpa mak dara plak nie?hihi

    ReplyDelete
  3. phewittt... nt kite jmpa lak eh mak..

    ReplyDelete
  4. mcm bawak adik je... memang awet muda.

    ReplyDelete
  5. ehh gambo kite pun ade???..;D

    ReplyDelete
  6. bestnyerrrr leh jumper blogger.. tingin nak jumper akak

    ReplyDelete
  7. bestnyerrrr leh jumper blogger.. tingin nak jumper akak

    ReplyDelete
  8. pinky momma, kak zu yg dekat dengan mak dara pun tak kesempatan pun nak berselisih bahu..iye laaaa bila leh jumpa bertentang muka dgn mak dara nih...sure mak dara tak kenal, tapi kita kenal mak dara hehehhehehe

    ReplyDelete
  9. Salam Mak Dara!

    OMG‼ Teruja saya membaca setiap perkataan didalam entry Mak Dara ni! Bukan apa. Excited betul bila gambar sendiri ada dalam entry one of blogger yang famous ni! Tak sangka dapat bertentang mata dengan Mak Dara! Hehehehee TQ so much Mak Dara‼ Really enjoy our moment together on that night :) Mak Dara memang super duper nice2 person‼ D'Adza sisters mmg great and nice laa. Sangat2 terharu. Semoga kita dapat bertemu lagi Mak Dara :D Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki untuk org2 yang baik mcm Mak Dara ni. Amiinnnn‼

    p/s: Really appreciate it Mak Dara ;) TQ again! Dania also panggil u Mak Dara. Hehehehee ;)

    ReplyDelete
  10. sonok kan biler ley jumpe dan ter jumpe kawan2 blog..:)

    ReplyDelete
  11. makk....nak jumpa mak jugak nanti.muehehehe

    ReplyDelete
  12. Pinky: harap kita dpt jumpaaa.. nak hugssss pinky jugaaa.. muahhhhehe
    MisS HoNeY: meh le jumpaaa
    mizzkechique: jom jumpa jommm
    Kak Liza: kan kak liza kannn
    DIDOT: nice meeting you too sis ..
    IEB: jom le kita jumpaaaaaaa...
    zuwaidah : kita dekat kan.. jom satu hari nnt kita bukak posa sama sama nak..
    AIMI : uishhhhh mana ada fomous.. biasa2 aje sis.. nice meeting you and ur family.. malam ni pun akak akan ke sana jugak.. kalau free2 jom le hang out lagi ye.. kim salam Dania si budak cumilllllllllll tu ye hehehe
    aTy _faRed~ : betul3
    Cik Eka: Cik Eka jom kita bukak posa sama sama nak tak =)

    ReplyDelete
  13. seronok kan boleh berjumpa sesama blogger. hehe.
    bila plak agaknya arisha boleh berjumpa dgn mak..hihi.

    ReplyDelete