Sunday, July 10, 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Haaa kalau dah nampak header si BA kompom semua dah tahu apa maknanyakan.. Masa untuk menjuinkan diri dalam segmen la.. Ok hari ni Mak nak join segmen Singgah blog aku sat , bleh ? 

Meh mak kenalkan diri mak sikit pada yang belum pernah bertandang ke teratak mak ni yer.. Nama mak Adza Irdawati tapi panggil Mak Dara atau Mak pun boley hehe.. Mak ni suri rumahtangga, isteri dan ibu kepada 4 org cahayamata dan juga penulis dan baru saja masuk ke dunia blog ni... selamat berkenalan ye =)

Pada yang nak join klik di SINI k. =)

18 comments:

  1. ninie singgah cnie mak :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  2. ok singgah dah.. huhu

    pergaulan antara jpj dan mangsa http://eleventx.blogspot.com/2011/07/budi-bahasa-budaya-siapa.html

    ReplyDelete
  3. singgah dr blog abg Ben..hehe...kenal2 meh...jom3..hehe..btw, follow u

    http://wawazulkafli.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  4. hye mak, tgh buat ape tu?? ngadap blog yew?? sama lar kite,, ^^

    nak bace entri ila harus ada baldi.. kui3.. ^^
    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-ila-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  5. hye mak. salam kenal mak.

    http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  6. salam

    hi mak...seronoknya dapat singgah sini...salam kenal
    et

    ReplyDelete
  7. As salam...ni kita dah menyinggah....

    ReplyDelete
  8. salam...
    linda datang singgah sini...

    jemput datang blog linda pulak :)
    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  9. hello there . saya singgah sini sat ya dari list segmen 'Singgah Blog Aku Sat , Bleh' , anjuran Uncle Ben Ashaari kita ya .

    salam kenalan saya ucapkan . you can call me ame . HAHA . :)) saya ada blog , dan saya nak jemput anda singgah blog saya pule .

    boleh ? singgah sat pun jadi laa . HAHA .

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    well , have a great day ahead ya . ohh , keep on blogging and dont stop ya ! ;) wish you all the best !

    ReplyDelete
  10. hi selamat berkenalan!

    http://meckomecka.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. oshin datang nak berkenalan :)

    maaf lambat datang singgah sini...

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete