Sunday, July 10, 2011

SLEEPLESS SUNDAY

Haa.. sebelum ni ada wordless Wednesday kan tp pagi ni mak pulak nak buat Sleepless Sunday hehehe.. maunya tak sleepless jam dah menunjukkan pukul berapa pagi tapi anak bongsu mak, Adza Isabella ni tetap cargas aje..

 Bella main2 di tangga


Ni lah padahnya bila petang tadi semua anak beranak termasuk somi mak dan mak dara sendiri tertidur sampai ke petang.. Al maklumlah semua boring tak dapat keluar pada hujung minggu kan.. Maka setelah bateri dicharge ke maksimum maka ini lah yang terjadi huhuhu.. Bella bella... jom sleep jom.. uhuk..

3 comments:

  1. hi mak dara. Mak dara tak tulis skrip skrg ?Kita da story nak share.

    ReplyDelete
  2. samalah eka pun tak bleh tido g ni walopon dah minum ubat batuk...huhuhu...dah demam batuk pulak..ptg tadi lepas kenyang baham lepek kembong terus terbongkang kekenyangan..hahahaha

    eh mak..ada anak kecik comel..bape tahun ni mak..suh dia tidor noo..risau dia jatuh kot tangga nuuu..hehehehee

    nite mak..lebiuu

    ReplyDelete