Thursday, July 14, 2011

Smile.. Smile.. Smile...

Ohhhhhh tiada kata dapat diluahkan.. tiada sengih yang lagi tersengih dari sengihan Mak Dara sekarang ini.. Tiada suka dari lebih dari keterujaan mak dara pada saat ini tatkala melihat ini..


Mata macam tak percaya apa yang dilihat.. Blogger femes emes Mia Liana telah meletakkan gambarnya bersama Mak dara sebagai headernya!! OMG OMG... sungguh WWWOW!!!!!!!! Terkenang lagi saat pertama kali terlihat Mia di DiGi WWWOW Award tu.. Mula mula Mak Dara segan nak tegur..

Mia dan suami sedang beratur untuk mendapatkan pass masuk

akhirnya Mak Dara beranikan diri jua untuk menegur Mia

Saat mula berkenalan dengan Mia memang besttttttttttt.. sempoiiiii.. seramah mana Mia di blog lebih ramah bila kita berjumpa.. Very humble and nice person.. Segala keseganan untuk menegur blogger femes emes ni hilang tatkala bertemu Mia dan suami.. 



Smile.. Smile.. Smile..

Mak Dara tabik spring sama Mia kerana berada di dalam top 6 TOP BLOGGER OF THE YEAR AWARD!.. No matter what you are still a winner.. Tks for the friendship.. And hope to see you soon! 

10 comments:

  1. wahhhh... bestnya. siap buat entri lagi untuk mia... terima kasih tak terhingga.. senyum sokmo ni...

    berada di no 2 pun dah cukup baik bagi mia... apa-apa pun mak dara tetap best... wish u luck!... muahhhssss..

    ReplyDelete
  2. abang mail lambong muke x leh blah..hahahha

    ReplyDelete
  3. wahhh i like ure shoes ler MD ... sgt cantik

    ReplyDelete
  4. wahh..sgt best muka ditepek di header.. promo tu mak..

    ReplyDelete
  5. saya cuma bodyguard+model mialiana aje...thankz mak dara.

    ReplyDelete
  6. wah! makdara meletup2 gituh kan! :)

    ReplyDelete
  7. cayalah.... bila nk turn JB? leh jumpa kami.. hu3

    ReplyDelete
  8. mia dan makdara punya pasal....tahun depan kpah pulak nak masuk...hik..hik..hik....

    ReplyDelete
  9. kak pah.. kalau masuk mesti best... kita buat kempen besar-besaran.

    mak dara, mia letak mak dara kat header mia sebagai menghargai friendship kita ni.... takde niat lain pun...

    all the best to mak dara dan hubby, buat skrip yang best2 tau! hidup filem dan drama melayu..

    ReplyDelete
  10. Mia: muahhhh tks Mia.. u are so humble and so sweet.. nice to finally know you =) besttt sangat
    Taufan Bin Ribut: hehe
    fazilzura : hehe tankiuuuu
    mizzkechique: itulah syiokkkkk sgt =)
    ISMAIL MD SALLEH: ur most welcome.. you and Mia is such a romantic couple.. suka tengok u guys ..
    MDT: hahaha mana ade ngee
    kutoOobambOo / ericoanaci : insyaallah dah lama Mak Dara tak turun JB.. Otak2 danga bay mmg terbaekkk di Malaysia hehehe
    Kak Pah: kak pah masuk saya kasi kempen habis habisan punya =)
    Mia: same here sis.. t
    ks for the friendship =)

    ReplyDelete