Wednesday, July 6, 2011

Terima Kasih Acik Topi....

Mak dan adik Mak Adza Tuty baru saja balik dari meeting dengan teman kami iaitu Kak Maizura Adnan tapi dalam dunia blog dia terkenal dengan nama ACIK TOPI , tapi mak panggil Kak Mai aje, di Wangsa Walk Mall petang tadi.. 

\

Kami berbincang mengenai hamper hamper yang mak dan adik mak jual tu la.. Dan akhirnya Acik Topi bersetuju membeli 27 buah hamper dari kami.. Syukurrrrr alhamdullilahhhh.. rejeki menjelang bulan ramadhan... 



Diatas adalah antara hamper yang ditempah oleh Acik Topi... Tankiuuuu Kak Mai.. Akan kami buatkan yang terbaekkkkk untuk Kak Mai.. purple kaler lagi.. OHSEM.. =)

kalau ada yang nak beli hamper tu boleh le mencuci mata ke blogshop mak ni ye hehe http://adzashop.blogspot.com/



4 comments:

  1. wah... murah rezeki mak dara kan.... abes die borong sakan... :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki Ramadan Ida...
    cantik-cantik hamper tu...

    ReplyDelete
  3. Kalau kakak tak tolong adik2 sape lagi....Sama.sama...sebab acik topi teruja dengan keindahan hasil tangan adik2 acik topi...

    ReplyDelete