Saturday, July 2, 2011

Tutti Frutti Cyberjaya

Haaaa pagi ni Mak nak sampaikan berita gembira kepada semua penggemar TUTTY FRUTTI!!! Dan berita lebih gembira kepada penduduk sekitar Cyberjaya... Pada 3 dan 4hb Julai ni TUTTI FRUTTI CYBERJAYA akan dibuka!!! Pemiliknya yang juga teman kepada suami Mak Dara iaitu Encik Amru ialah seorang producer dan pengarah hebat.. Maka dengar cerita ramai le artis artis akan ke kedainya nanti terutama pada hari pembukaannya esok dan lusa.. Ishhh jangan lepaskan peluang ini wahai cik bedah, cik tipah dan cik Nab ye.. hehe

Man maharajalawak bersama En Amru di hadapan Tutti Frutti Cyberjaya

pelakon Ainul @ Tutti Frutti Cyberjaya

Haa ni hanya beberapa keping gambar retiss yang telah ke TUTTI FRUTTI CYBERJAYA.. Itupun kedai belum bukak lagi tu hehe. Dibawah ni detail untuk hari pembukaan Tutti Frutti Cyberjaya

Grand Opening : 3rd & 4th July 2011 (Sunday & Monday)
Business Hour: 12pm - 12 amAddress : 56-G, Neocyber, Lingkaran Cyberpoint Barat, CyberjayaPromotion : 50% off for 2 days of openingFROYO WITH US @ tutti frutti cyberjaya .... Let's froyo!!!Support us by "Like" us today ;)http://www.facebook.com/pages/Tutti-Frutti-Cyberjaya/199185700118536

Jom le ke TUTTI FRUTTI CYBERJAYA .. Diskaun 50% akan diberikan kepada semua pembelian pada hari pembukaan tu.. Wahhhh 50% tu banyak tuuu... Soo apa lagi.. Jumpa anda di sana  di sana di sanaaaaaa.... =)

4 comments:

  1. jauh pulak... bangi je sudahhh..hehe

    ReplyDelete
  2. insyaallah leh pegi lau ada kelapangan

    ReplyDelete
  3. teringin nak jumpe ainul.. tapi jauh la pulak.. :(

    ReplyDelete
  4. owh rugi kite tak dtg masa opening.kite dtg minggu lepas dahlah sesat sbb tak pernag gi area neo cyber he3...


    kite tak sgka kite promote kat blog, then pencarian goggle byk dtg dr blog kite *-^.....

    ReplyDelete