Friday, July 29, 2011

UPIN IPIN Jual Kurma

Haaaa jangan tak tahu.. si kembar yang comel Upin Ipin jual kurma.... Sebenarnya syarikat merekalah yang jual kurma tu dengan menamakan Kurma Upin Ipin.. Seriusss kiuttt sangat kotak kurma keluaran diaorang tu tak percaya ushar ushar di sini ye..


Kiutttt kan... Dengan adanya kurma Upin Ipin ni anak anak kita yang dulunya susah atau tak mahu makan kurma pasti akan berubah fikiran kan kan kan.. Kurma Upin Ipin ni khas untuk keluaran bulan puasa dan raya aje.. Dan semua kurma kurma ni didatangkan dari Oman kalau tak salah Mak.. Mak nak tempah untuk keluarga mak.. Kalau ada yang nak order juga boleh le ke page mereka di SINI.. Selamat menyambut bulan Ramadhan kepada semua dan Selamat Berpuasa dari Mak sekeluarga.. =)

10 comments:

  1. mak..eka pun ada tengok dekat kedai jugak..hehehehe
    comel..

    eka suka kurma dari kecik lagi..hihihi

    ReplyDelete
  2. oh dah ada jual di kedai ye.. nak kena gi carik ni tak payah le beli online kan hehe

    ReplyDelete
  3. mesti comel kan.. nak kurma, betol betol betoiii

    ReplyDelete
  4. aritu sue gi tesco ampang dah ada nih k.ida..bagus gak, penarik budak2 utk puasa...

    ReplyDelete
  5. salah satu cara bagi anak-anak suka dengan kurma..

    ReplyDelete
  6. hebat promosi cenggini kan...susu gambo upin ipin, sabun dan shampoo upin ipin, skang ni kurma

    tahniah

    ReplyDelete
  7. anak kak zu mesti suka ni walaupun dia tak suka makan kurma

    ReplyDelete
  8. makin bnyk produk upin&ipin kan...lagu raya pun dah ade upin dan ipin nyanyikan...

    ReplyDelete
  9. suka jugak .. nak beli gak nih kalau jumpa ...

    ReplyDelete