Wednesday, July 13, 2011

Video Pemenang DiGi WWWOW Top Kay Poh Award

Salam semua.. Mak Dara nak kongsikan video yang mak tangkap semalam di majlis Digi tu.. Video ini adalah video untuk kategori Top Kay Poh.. Pada yang nak tengok bagaimana suasana di malam anugerah tu boleh le sama sama layanzz le...

Video pencalonan untuk Top Kay Poh Category

Video Pemenang kategori Top Kay Poh

Ucapan tahniah untuk pemenangnya Lee Zi Wen... Sekarang Mak Dara tengah upload video untuk kategori Top Makan Makan Award dan Top Blogger Of The Year Award.. tungguuuuu

7 comments:

  1. tahniah juga buat kak ida.. tersenarai dlm top pun kira terbaik dah

    ReplyDelete
  2. Tapi saya dan kengkawan blogger banyak tak puas hati pemenang 2,3 kategori ...huhuhu

    ReplyDelete
  3. tahun depan orang2 KITA pulak pulon naik atas stage

    ReplyDelete
  4. Macam mana nak attend eh event macam ni ? bestnya dapat jumpa bloggers :'(

    ReplyDelete
  5. hahaha... adeh... rajin botul nk uplod... hehehe... http://blog.myetech9.com/penulis/digi-wwwow-awards-berakhir-gambar-curi-ekslusif/

    ReplyDelete
  6. mak dara, semalam kte pun ada pg. nominees utk online shop.radiusite :D time tu xkenal mak dara.skng baru kenal.hihihihi..video utk online shop takde ke? :D

    ReplyDelete