Friday, July 15, 2011

Video TOP BLOGGER OF THE YEAR..

Selamat petang .. Ok petang petang ni sambil makan cokodok yang sedap lagi mabeles ni mak nak sharekan video yang mak capture di Digi WWWOW Award haritu. Kali ini video untuk TOP BLOGGER OF THE YEAR.. Pada yang nak tengok bagaimana suasana di malam anugerah tu boleh le sama sama layanzz ye...

TOP BLOGGER OF THE YEAR WINNER

Teruja jugak mak bila nama blog Ben Ashaari.Com dan blog Smile.. Smile.. Smile milik Mia disebut.. Itu antara blog idola dan blog peberet mak tu hehe..Dan pememang bagi kategori Top Blogger Of The Year ini jatuh kepada blog INIANWARHADI.. Oklah tu kan sekurang kurangnya blog blog peberet mak tu turut menjadi finalis top 6 dalam kategori tu..Bukan mudah untuk menjadi top 6 dalam kategori yang paling panass ni tau.. Pada Mia dan Adik Ben Ashaari tahniah kerana tersenarai dalam top 6 dalam kategari yang sungguh hebat itu..Tabik spring untuk Sifu Ben Ashaari dan Mia.. Untuk adik Anwar Hadi.. Tahniah dan congrats dik =)


klik di bawah untuk melihat video kategori yang lain
 # Video Pemenang DiGi WWWOW TOP MAKAN MAKAN
# Video Pemenang DiGi WWWOW Top Kay Poh Award

7 comments:

  1. insyallah next year...mak dara punya turn lak....mak dara BOLEH

    ReplyDelete
  2. pestime kot sampai blog mak dara. hehe.

    ReplyDelete
  3. byk sgguh die menang mlm 2 ka.. amazing ~

    ReplyDelete
  4. memang bukan senang kan nk jd top blogger ni .. kira mia n ben tu dasyat .. anwar hadi pun best

    ReplyDelete
  5. yup kak.. dapat g top 6 pon dah cukup bek.. mak dara x wish kat diri sendiri ke.. congrat mak dara.. mak dara tetap yang terbaik :)

    ReplyDelete
  6. tahniah untuk mereka terutama sekali MIALIANA.. :)

    ReplyDelete
  7. wahhhh terima kasih ya , puan bee dan mrs yie. terharu tengok video ni.

    thanks to mak dara also sebab upload video ni kat youtube.

    psst: nak ajak mak dara tengok entri ni http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/07/digi-wwwow-awards-night-smilesmilesmile.html

    ReplyDelete