Saturday, August 13, 2011

Ade ke Blogger yang Update Entry Time Bersahur?

Haaaa cepat cepat waktu sahur dah nak habis.. Hmmmm Mak Dara tertanya tanya juga ada tak di kalangan blogger yang update entry time time sahur macam ni.. Rupa rupanya memang adaaaaaaaa.... Nak tahu siapakah antara blogger blogger yang update entry pada waktu sahur/subuh?

Mereka adalah Blogger Bangku Kosong dengan entrynya [Video] Lisa Surihani Jemput Berhari Raya . Blogger femes emes Adik Ben Ashaari pun update beberapa entry di waktu subuh hening ini dan entrynya ialah Wanita dirawat doktor lelaki? & Sesuatu yang amat aku kecewa melibatkan blogger baru .. Dan Blogger Mak Dara juga dengan entry  Ade ke Blogger yang Update Entry Time Bersahur? ni hehehe

Wahhhh memang bestlah update entry di pagi hari ni tenang je terasa.. Esok Mak nak cuba update entry waktu berbuka pulak.. Tapi rasanya kompom tak boleh sebab pasti tak boleh fokus antara blog dan air sirap ais.. blog atau nasi tomato ayam masak pedas, blog atau murtabak panas hehe..





17 comments:

  1. ni makan dia mak dara. hehe
    http://mystellamia.blogspot.com/2011/08/sahurcmh-ni-makan-dia.html

    ReplyDelete
  2. dan salah sorangnya akak ler....uhuk..uhuk...sementara nunggu subuh...pastu zzzzz

    ReplyDelete
  3. saya sementara tunggu nasi masak buatlah entry..

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan ke 13 kak..

    sure ada kak..............
    tapi kalau ayu kadangkala jer..

    kak.. bila baca statment last.. ayu nak buat nasi tomato lah hari nie. hehhe

    ReplyDelete
  5. ada je mak dara..
    huhu ..
    time ni pon ada banyak idea tau..
    wah sedapnya nasi tomato ayam

    ReplyDelete
  6. kalau waktu2 macam tu saya selalu jadi silent reader je.. ehehehe.. selamat mengerjakan puasa ya mak Dara

    ReplyDelete
  7. Tak de idea nak update belog..
    hurm..

    ReplyDelete
  8. mak dara nk update time shur halo2 la t k..hhehe

    ReplyDelete
  9. sy xbuka lappy pas sahur.. hehe... mls je lebey..

    ReplyDelete
  10. sy pun ada jugak update blog masa sedang bersahur/ berbuka

    snap gambar tru fon, then trus masukkan lam blog :)

    ReplyDelete
  11. Adza,

    kekadang x de idea nak post apa.nak upload pic takes time pulak.time mkn2 msti bz punya lah.tp boleh compose awal2 tp submit time sahur/berbuka.so, nampak mcm update time itu kan?hehe...

    ReplyDelete
  12. setakat ni belum lagi sis... sebab mesti tak sabar nak sambung tito... he he he...

    ReplyDelete
  13. ada jerk kak yang update time sahur..heee;)

    ReplyDelete
  14. ramai jugak yg update time sahur :)

    ReplyDelete
  15. rasanya ramai juga blogger yang update entri time bersahur..heee~

    ReplyDelete