Friday, August 5, 2011

AKU TUNGGU SAHUR.. KORANG ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Haaaa segmen di pagi hari namanya ni.. memang sesuai bebeno le segmen AKU TUNGGU SAHUR.. KORANG ?  sebab Mak memang tengah tunggu time nak bersahur ni dah alang alang terlajak dekat pukul 3 pagi ni baik terus je sahurkan kan.. Tapi sementara menunggu sahur baik mak join segmen adik ben ni .. Senang aje nak joinnya jadi pengomen yang terakhir dan jika terpilih blog anda akan di pomot selama dua jam oleh Ben.. haa mintak mintak semua blogger yang lain dah tido dan harap harap mak jadi pengomen yang terakhir hehehe... Ok pada yang nak join klik link di SINI ye..

4 comments:

  1. tak dapat join pepagi tu, dalam ghumah takdo line orang hijau..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mak..
    semalam mak ada minta resepi roti goreng.. alahai mak.. ai ni bukan reti buat pun.. tu percubaan pertama..

    tapi ai dah google.. antaranya kat sini..

    http://scripters.ning.com/forum/topics/aiskrim-goreng-so-simple

    http://mojakocomel.blogspot.com/2010/05/aiskrim-goreng.html

    http://hanamemories.blogspot.com/2010/06/aiskrim-goreng.html

    selamat mencuba.. ;)

    ReplyDelete