Tuesday, August 16, 2011

Apa Yang Sedang Para Blogger Buat Di Kala Dan Saat Ini?

Hmmmm tiba tiba malam ni mood Mak dara nak jadi busy body sikit.. Teringin jugak nak tahu apalah yang sedang dilakukan oleh para blogger pada saat dan ketika ini.. (selain dari berblog lah kan hehe)... Adakah yang tengah tengok TV? Tengah makan supper? Tengah bikin langsir raya? Tengah buat kuih raya atau ada yang dah tidor dibuai mimpi.. haaa kalau yang dah tido tu kompomlah tak boleh nak jawapkan.. kalau berjawap jugak teror la tu kan hahahaha.. Kalau nak tahu apa yang Mak dara tengah buat pada saat dan tika ini ialah......


Mak tengah melayan anak bongsu Mak si Isabella dalam sesi menggeget dan menghabiskan rambutan kuning yang dibeli semalam hehehehe.. Hmmm boleh korang beritahu Mak apa yang sedang anda lakukan pada saat dan ketika ini? 

8 comments:

  1. http://ikazetrisya.blogspot.com/2011/08/rep-to-bicara-mak-dara-apa-yang-sedang.html :D

    ReplyDelete
  2. walaweiiii banyak nyer aktiviti Ika malam malam macam ni.. Aktiviti Kak Adza makan rambutan je huhuhuhu... tks ika for this lovely entry.. muahhh =)

    ReplyDelete
  3. malam tadi.. pergi kedai elektrik cari mesin basuh nak ganti mesin basuh yang lama..

    lepas tu lepak borak dengan en. suami dengan geng kat depan rumah.. pastu zzzz...

    ReplyDelete
  4. Chomelnyaaaaaaaa..

    p/s : rambutan tuuu dappp ! :D

    ReplyDelete
  5. kalau duk kat kmpung sekarang ni.mesti saya duk atas pokok makan rambutan..hihi..time kecik 2 le..

    ReplyDelete
  6. tiba2 tingin lak nak makan rambutan...yummyyyyy nak cari di mana nih buah rambutan....durian je byk berlonggok

    ReplyDelete
  7. comelllnya anak mak dara niii. mcm mak dia en :)

    ReplyDelete