Saturday, August 20, 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

Santai Bersama BEN ASHAARI

Haaaa segmen adik Ben dah pun bermulaaaaaa... meh meh jom lihat blog manakah yang menjadi pilihan Mak Dara..

BLOG # 1
Buta+Pekak+Bisu=CINTA

BLOG # 2
** YaNa YassiN **

BLOG # 3
Paris de\

BLOG # 4
A piece of me

BLOG # 5
Kancil 8349

BLOG # 6
belog cik bell mata bulat

BLOG # 7
\

BLOG # 8

BLOG # 9
!! Salam Ukhwahfillah !!

BLOG # 10
aisyahjalil

Haaaa memang best best pilihan BLOG mak dara ini.. tak percaya bolehle pegi terjah ramai ramai ye..

15 comments:

  1. bile agaknya akak nak pilih blog kite ye. hehehe..

    ReplyDelete
  2. cun2 :)

    jom nengok pilihan sy lak :)



    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  3. thanks sis..saya x sempat nak buat sambungan segmen ni..sibuk sangat kat rumah hari ni..asyik mengecat rumah x sudah2..adoi..penat tahap seratos....

    ReplyDelete
  4. wah...Mak Dara letak blog Kancil...terima kasih...

    ReplyDelete
  5. tak sempat nak join ler... baru balik soping baju raya ngan mr somi... huhuhuhu.... kalau tidak belog aye pasti jadik pilihan mak dara kan?... heheheh pasan la pulak... ;-)

    ReplyDelete
  6. tq makdara ha..
    ape lg jom banje bukak pose...hehe

    ReplyDelete
  7. ekekeke..terima kasih mak!! blog mak pun menjadi pilihan..heheheh :D

    ReplyDelete
  8. Salam,

    Kancil dah pilih blog kamu sebagai blog pilihan kancil...jom terjah sekarang ke sini

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  9. mcm tak caya blog kita Mak Dara pilih. Tq !!! kita pun suka singgah sini!

    ReplyDelete
  10. bestnye dapat join segmen2 cm ne.. sy keje la kak.. xsempat nk join :(

    ReplyDelete
  11. thanx mak dara pilih blog saya ! terharuu ni :')

    ReplyDelete
  12. awk menjadi blog pilihan sy dr segmen abg ben..

    http://www.aidaazryn.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  13. TY MAKK . ahakz. saye tak sempat lagi nak buat entry nii . banyak assignment nak kena habis kann . btw , blog mak pon lawa laa . best ! i like . singgah singgah la lagi blog kite :)

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK