Sunday, August 7, 2011

Dah Rank Nombor Satu!!!

Wahhhh gembiranya Mak Dara bila dapat mesej dari blogger Mia Liana sebentar tadi... Katanya logo yang dihantar untuk pertandingan logo MRT My Rapid Transit kini berada di rank... SATU!! PERTAMA!! FIRST!! haaaa Mak Dara tumpang gembira di atas kejayaan Mia itu..

Mak Dara dan Mia @ DiGi WWWOW AWARD =)

Jadi mari kita sama sama support Mia dengan vote untuknya supaya dia kekal di rank pertama hingga keakhirnya sekaligus memenangi pertandingan ini.. Anda hanya perlu vote sekali sahaja.. Cara caranya seperti dibawah ya..


Cara-caranya :
2. Buka Emel dari My Rapid Transit dan klik link URL pengesahan pendaftaran.
4. Buka URL Logo di http://www.mrtcontest.com/?p=14873 dan klik "Vote"
5.Jika berjaya, "Vote" akan menjadi "Voted"

Keputusan Semasa :
Calon Consolation Prize

Mak Dara ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi undi dan pada yang bakal mengundi untuk Mia.. Marilah kita support sesama blogger ya.. Untuk Mia.. All the best dik and good luck.. Akak harap mia menang hadiah utama tu insyaallah...

7 comments:

  1. go mia go..!! kami support anda dari belakang,depan,tengah dan tepi..kihkihkih.. :)

    sis adza..jom le join segmen raya..hehe JOM TAYANG BAJU RAYA

    ReplyDelete
  2. wahhhh... bestnya... terima kasih ya kak...

    tapi keputusan muktamad pada penganjur. perlu lalui verification process sebelum keputusan diumumkan pada 10 ogos 2011.

    terima kasih kepada yang telah mengundi logo mia ni..

    ReplyDelete
  3. ada harapan nak kekal no1 nih..logo tu pon attraktif..:-)

    ReplyDelete
  4. Mimi: waaa bestttt tp baju raya tahun ni belom beli lagi hehehe
    Mia: insyaallah kalau dah rezeki tu takkan kemana hehe.. all the best sis..
    JMR: kannnn.. tks for ur support...

    ReplyDelete
  5. Yup... tahniah Mia! Bukannya mudah untuk mendapatkan votes sebegitu banyak! I dah tercungap-cungap mempromosi dah nih... tapi votes yang masyuk sikit sangat.

    Boleh tumpang sini tak? Hehe...

    I setakat nih dapat 55 votes jer. Kalau korang suka logo I, boleh tolong I at least masuk senarai consolation prize? Nak 150 votes lagi tuh! Macam mission impossible jer... :-p

    Vote sini --> http://www.mrtcontest.com/?p=24515

    ReplyDelete
  6. Hello, kawan-kawan saya, tolong undi saya boleh tak?
    saya mahu masuk consolation prize.Tolong saya boleh tak?
    Please vote me :

    http://www.mrtcontest.com/?p=8​604
    undername : peachgal04
    my id is 8604
    then vote 299 highest one. Thanks.

    Terima kasih and support me. Thanks.

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK