Thursday, August 4, 2011

Jom Tengok Baju Raya Blogger Blogger ini... # Part 1

Wahhhh syukur alhamdullilah banyak juga yang sudi join Babak (segmen) yang Mak Dara adakah pada tengah hari tadi.. Babak "Ni Lah Baju Raya Saya Tahun Lepas".. Waduhhhh cantik cantik belaka baju raya mereka untuk tahun lepas.. macam macam warna dan fashion..Kompom tahu ni lagilah meletop letop baju rayanya kan... Ok jom kita tengok baju baju raya para blogger ini jommmm... 



Kata Adik Haslinda Ariffin warna tema baju rayanya pada tahun lepas adalah warna coklat.. Katanya lagi tiada sesiapa pun yang cadangkan tema warna ni tapi beliau yang memilih sendiri sebab tengok baju ni macam lawa aje.. Memang lawaaa dik.. mak pun suka warna earth colour macam ni.. =)


Kata Adik Farah Hanim.. Tema baju raya mereka pada tahun lepas ialah warna Pink. Namun katanya lagi cuma ibu dan ayahnya saja yang tak mengikut tema hehe.. Bagi mak takpe ayah dan Ibu kena lain dari yang lain baru special kan hehe..


Kata Puan Shiela Tema tahun lepas purple.... Mak saya yang sponsor kain anak menantu, tapi jahit sendiri......Tahun lepas ada 3 pasang ja.....Tema tahun ni, gold...... Wahhh gold kaler memang dalam pilihan tema baju raya mak tahun ni juga hehehe... 

Ok Mak Dara akan siarkan secara berperingkat ye... Dimulai dengan3 peserta ini dulu.. Yang dah sertai babak Mak Dara ni tunggu yerrrrr.. Nanti mak kasi up semua gambor gambor anda.. tungguuuuu...

7 comments:

  1. hehehe.. saya dah tiga tahun beli baju raya.. kira xsalah la kalau saya xjoin segmen tu kn :)

    ReplyDelete
  2. bila tengok kenangan dorang ni.. lagi tak sabar nak beray.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  3. Hello to every body, it's my first visit of this web site; this web site includes remarkable and in fact fine information designed for visitors.

    Stop by my site - pirater un compte facebook

    ReplyDelete
  4. Hi there Dear, are you in fact visiting this web page regularly, if so then you will without doubt get fastidious know-how.


    My web page; Generateur de Code PSN

    ReplyDelete
  5. What's up, always i used to check weblog posts here early in the morning, for the reason that i enjoy to gain knowledge of more and more.

    Feel free to visit my web-site ... dragon city cheat engine

    ReplyDelete
  6. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright
    violation? My website has a lot of completely unique content I've either created myself or outsourced
    but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet
    without my agreement. Do you know any solutions to help protect
    against content from being stolen? I'd genuinely appreciate it.


    Check out my blog post; maternity photographers port elizabeth

    ReplyDelete