Friday, August 5, 2011

Jom Tengok Baju Raya Blogger Blogger ini... # Part 3

Cantik cantik belaka kan baju baju raya blogger blogger yang telah menyertai babak Mak iaitu Ni Lah Baju Raya Saya Tahun Lepas..dan yang telah mak publishkan pada entry Jom Tengok Baju Raya Blogger Blogger ini... # Part 1 & Part 2.. Kini tibalah untuk part 3.. Dimana Mak akan tampilkan 3 lagi peserta yang telah menyertai babak yang telah mak adakan itu.. Jommm kita tengok baju raya blogger blogger ini dan jawapan mereka pula jommmm.... 



Mak Dara  : Apakah warna tema baju raya anda tahun lepas?
Mama Ema  : kaler bapak lembu suke...merah menyala-nyala..Mak Dara :  Berapa pasang baju raya yang telah anda beli pada tahun lepas?Mama Ema :2 pasang saja...lebih untuk anak-anak.Mak Dara : Apakah tema baju raya anda pada tahun ini?Mama Ema : plannya kaler kuning..tapi bab plan kekadang yang tak jadi...tak ada kena mengena dengan 'bersih' bila tahun ini nak kaler kuning tau..


                                                              Noorul Amera Adnan 


Mak Dara: Apakah warna tema baju raya anda tahun lepas?
Noorul: mestilah warna kegemaran aku kan. purple
Mak Dara: Berapa pasang baju raya yang telah anda beli pada tahun lepas?Noorul: 3 pasang #memangsetiaptahunmacamtuhMak Dara: Apakah tema baju raya anda pada tahun ini?Noorul: tema warna warni kot *sebabtakpilihlagi

                                                                       syerz eyryn 

Mak Dara  : Apakah warna tema baju raya anda tahun lepas?
Eyryn:  kaler purple. . haha. . sngt comel !
Mak Dara: Berapa pasang baju raya yang telah anda beli pada tahun lepas?
Eyryn: thun lepas ad 2 pasang jewp. . ta bnyk laa. . 
Mak Dara: Apakah tema baju raya anda pada tahun ini?
Eyryn: tema dis year silver ! haha. .conform. . :)



Mak Dara: Apakah tema baju raya anda pada tahun ini?
tahun lepas takde warna tema sebab masing masing dah ade pilihan. plus sepatutnye ayah tak dapat cuti untuk balik 
kampung. tapi last minute dapat pulak. tuh yg tak prepare baju sangat.
Mak Dara: Berapa pasang baju raya yang telah anda beli pada tahun lepas?
macam soalan atas tadi aku dah kate takde baju sangat. ade lah dalam dua pasang jewk.
Mak Dara: Apakah tema baju raya anda pada tahun ini?
tahun neh tema satu family kaler MAROON. at first aku nak kalerGOLD tapi banyak sangat halangannye.

Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen Mak dara ni ye.. Masih ada beberapa lagi yang join segmen mak ni.. Mak ok jer.. hantar jangan tak hantar.. Nanti mak kasi upkan gambar raya uols tu yer.. =) pada yg nak join hantarkan entry andsa di sini ye  Ni Lah Baju Raya Saya Tahun Lepas... 

3 comments:

  1. mak..eka x sempat join pon..bz..huwaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Salam.
    Waaaah.... semua pun macam dah tak sabar nak beraya dah ni.

    ReplyDelete